Termeni si conditii

Filtreaza dupa:
I. Despre Noi
Serviciul https://www.planm.ro/ este oferit de Plan M Profesional Services S.R.L.  cu sediul in B-dul Timisoara, nr.92A 0374 665 665 si 0758 014 387 0374 603 333 si 0756 193 639 inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/11884/2021, avand cod unic de inregistrare RO44569076, denumita in cele ce urmeaza Societatea.Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:

Prin posta la adresa de corespondenta: B-dul Timisoara, nr.92A 0374 665 665 si 0758 014 387 0374 603 333 si 0756 193 639.

Prin e-mail la:
comenzi@planm.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: București, Sos Andronache 201 bis, Sector 2 B-dul Timisoara, nr.92A

II. Despre
planm.ro
planm.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul planm.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele planm.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale planm.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a planm.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul planm.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul planm.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului planm.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a planm.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile planm.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
planm.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de planm.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele planm.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
planm.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al planm.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului planm.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele planm.ro va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de planm.ro, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe planm.roeste necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al planm.ro
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificatedaca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe planm.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe planm.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul planm.ro prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin planm.ro urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii. Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare de la sfarsitul formularului. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe carele aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva. Daca ati ales metoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii de plata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate.

IX. Garantie si service postvanzare
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara pe acest site.

X. Descrierea si returnarea produselor
planm.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, planm.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de planm.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.
Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa;

XI. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. planm.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe planm.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe planm.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale planm.ro.
planm.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. planm.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. planm.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XII. Forta Majora
planm.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre planm.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa planm.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la planm.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele planm.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XIII. Publicitatea
planm.ro poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea planm.rosi prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIV. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
planm.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul planm.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile planm.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul planm.ro. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XVI. Prezentarea ofertei
planm.ro isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul planm.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul planm.ro aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul planm.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

Choice Billing Address

×
NECUNOSCUT
 • NECUNOSCUT ----
 • Persoana Fizica - NECUNOSCUT
 • - 123456
 • - , Romania
SOMACO HOLDING DEVELOPMENT & DISTRIBUTION S.R.L.
 • SOMACO HOLDING DEVELOPMENT & DISTRIBUTION S.R.L. ----
 • SOMACO HOLDING DEVELOPMENT & DISTRIBUTION S.R.L.
 • B-DUL TIMISOARA, NR.92A, CONSTRUCTIILE 20865.C1-208865.C9
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
PLAN M PROFESIONAL SERVICES S.R.L.
 • PLAN M PROFESIONAL SERVICES S.R.L. ----
 • PLAN M PROFESIONAL SERVICES S.R.L.
 • STR. MAGNETULUI, NR.90
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
OFERTA
 • OFERTA ----
 • Persoana Fizica - OFERTA
 • - 123456
 • - , Romania
STEFANCRIS SERV 99 SRL
 • STEFANCRIS SERV 99 SRL ----
 • STEFANCRIS SERV 99 SRL
 • STR. TABLA BUTII, NR.80, CAMERA NR.2
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
RADIRA LOGICOM S.R.L.
 • RADIRA LOGICOM S.R.L. ----
 • RADIRA LOGICOM S.R.L.
 • STR. CEZAR BOLLIAC, NR.6
 • Ploiesti 123456
 • Pr, Romania
MOBILCOM 95 EXIM S.R.L.
 • MOBILCOM 95 EXIM S.R.L. ----
 • MOBILCOM 95 EXIM S.R.L.
 • STR. ROMBULUI, NR.19
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
FLOREA CRISTIAN
 • FLOREA CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - FLOREA CRISTIAN
 • - 123456
 • - , Romania
MATEI BADICA
 • MATEI BADICA ----
 • Persoana Fizica - MATEI BADICA
 • - 123456
 • - , Romania
BUNCIU CONSTRUCTII S.R.L.
 • BUNCIU CONSTRUCTII S.R.L. ----
 • BUNCIU CONSTRUCTII S.R.L.
 • STR. ION TURCEA, NR.18, BIROUL NR. 2
 • Dabuleni 123456
 • Do, Romania
MAZEN KHAMMASH
 • MAZEN KHAMMASH ----
 • Persoana Fizica - MAZEN KHAMMASH
 • STR. GAVANEI NR. 86 BIS, SAT DIRZA
 • Crevedia 123456
 • Da, Romania
STOICA IULIAN
 • STOICA IULIAN ----
 • Persoana Fizica - STOICA IULIAN
 • BLD.FICUSULUI NR.21-23 BL.5/4 SC.A ET.4 AP.10
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
MIRCOS SRL
 • MIRCOS SRL ----
 • MIRCOS SRL
 • STR. BRAILEI, NR.248, BL.F5, SC.1, ET.8, AP.36
 • Galati 123456
 • Ga, Romania
ADASCALITEI IRINA
 • ADASCALITEI IRINA ----
 • Persoana Fizica - ADASCALITEI IRINA
 • - 123456
 • - , Romania
CERCEL VASILE-DANIEL
 • CERCEL VASILE-DANIEL ----
 • Persoana Fizica - CERCEL VASILE-DANIEL
 • Ale. Imasului nr.7, bl. 42 sc.1, et.2 ap.11
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
STAN PETRISOR
 • STAN PETRISOR ----
 • Persoana Fizica - STAN PETRISOR
 • Str. Oltului, nr 5, bl. f10, sc.2, et.4, ap.3
 • Galati 123456
 • Ga, Romania
IVAN DANUT-PETRISOR
 • IVAN DANUT-PETRISOR ----
 • Persoana Fizica - IVAN DANUT-PETRISOR
 • PREL. GHENCEA, NR.289-293, SC .2, ET.3 AP.23
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
AURORA MARINELA MADALINA STOCHECI
 • AURORA MARINELA MADALINA STOCHECI ----
 • Persoana Fizica - AURORA MARINELA MADALINA STOCHECI
 • - 123456
 • - , Romania
BADIU ANDREI
 • BADIU ANDREI ----
 • Persoana Fizica - BADIU ANDREI
 • STR. FLOARE ROSIE, NR. 7, BL.51, SC.4, ET.7, AP.149
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TABIRGIC MARIUS MIHAI
 • TABIRGIC MARIUS MIHAI ----
 • Persoana Fizica - TABIRGIC MARIUS MIHAI
 • - 123456
 • - , Romania
ION AURELIAN-COSTIN
 • ION AURELIAN-COSTIN ----
 • Persoana Fizica - ION AURELIAN-COSTIN
 • STR. GALATA, NR.55, BL.d, et.5, ap.30
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
NEAGU STEFAN
 • NEAGU STEFAN ----
 • Persoana Fizica - NEAGU STEFAN
 • CAL. URZICENI, NR.163
 • Fierbintii de Sus 123456
 • Ia, Romania
NAE ORLANDO-EUGEN
 • NAE ORLANDO-EUGEN ----
 • Persoana Fizica - NAE ORLANDO-EUGEN
 • CAR.MICRO 5, BL.6, SC.A, ET.4, AP.20
 • Buzau 123456
 • Bu, Romania
KASTAMONU ROMANIA SA
 • KASTAMONU ROMANIA SA ----
 • Persoana Fizica - KASTAMONU ROMANIA SA
 • - 123456
 • - , Romania
HETTICH MARKETING- UND VERTRIEBS GMBH & CO KG
 • HETTICH MARKETING- UND VERTRIEBS GMBH & CO KG ----
 • Persoana Fizica - HETTICH MARKETING- UND VERTRIEBS GMBH & CO KG
 • - 123456
 • - , Romania
HAFELE ROMANIA SRL
 • HAFELE ROMANIA SRL ----
 • Persoana Fizica - HAFELE ROMANIA SRL
 • - 123456
 • - , Romania
DUMITRU GHEORGHE-CATALIN
 • DUMITRU GHEORGHE-CATALIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRU GHEORGHE-CATALIN
 • STR. MOINESTI NR.1 BL.127 SC.1 ET.1 AP.6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NANIS DRAGOS-ANDREI
 • NANIS DRAGOS-ANDREI ----
 • Persoana Fizica - NANIS DRAGOS-ANDREI
 • CAL.CRANGASI NR.16 BL.41 SC.1 ET.1 AP.3
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
VECTRA EUROLIFT SERVICE SRL
 • VECTRA EUROLIFT SERVICE SRL ----
 • VECTRA EUROLIFT SERVICE SRL
 • SOS. ODAI, NR.409
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
AEGEAN CATERING S.R.L.
 • AEGEAN CATERING S.R.L. ----
 • AEGEAN CATERING S.R.L.
 • STR. GEORGE CONSTANTINESCU, NR.2-4, BIROUL 2, CAMERA 615, ET.6
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
NICULESCU CARMEN
 • NICULESCU CARMEN ----
 • Persoana Fizica - NICULESCU CARMEN
 • STR. LT.GHEORGHE SAIDAC NR.9 BL.26 SC.4 ST.2, AP.54
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NICULESCU GHEORGHE-DRAGOS
 • NICULESCU GHEORGHE-DRAGOS ----
 • Persoana Fizica - NICULESCU GHEORGHE-DRAGOS
 • BD. CONSTRUCTORILOR , NR.17, BL.17 SC.1 ET.1 AP.5
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ARHIRE DANIELA
 • ARHIRE DANIELA ----
 • Persoana Fizica - ARHIRE DANIELA
 • Str. Energiei nr. 32
 • Bacau 123456
 • Ba, Romania
IORDACHE MADALIN-ANDREI
 • IORDACHE MADALIN-ANDREI ----
 • Persoana Fizica - IORDACHE MADALIN-ANDREI
 • STR. DUMITRU BRUMARESCU, NR.12 BL.D1 ET.6 AP.41
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
ZAMFIR ALIN
 • ZAMFIR ALIN ----
 • Persoana Fizica - ZAMFIR ALIN
 • BD. TIMISOARA, NR.63, BL.0D8, SC.F ET.9 AP.240
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DOROBANTU BOGDAN-VALERIU
 • DOROBANTU BOGDAN-VALERIU ----
 • Persoana Fizica - DOROBANTU BOGDAN-VALERIU
 • STR. TINERETULUI, NR.19 BL.3 ET.4 AP.82
 • Dudu 123456
 • Il, Romania
BUCUR ROBERT-STEFAN
 • BUCUR ROBERT-STEFAN ----
 • Persoana Fizica - BUCUR ROBERT-STEFAN
 • PRL. GHENCEA NR.53BIS, BL.F3, SC.B ET.6 AP.126
 • Bragadiru 123456
 • Il, Romania
VOICU IONUT-EDUARD
 • VOICU IONUT-EDUARD ----
 • Persoana Fizica - VOICU IONUT-EDUARD
 • STR. IOTUZ, NR.54E, ET.1 AP.2
 • Popesti Leordeni 123456
 • Il, Romania
PUHA SERGIU
 • PUHA SERGIU ----
 • Persoana Fizica - PUHA SERGIU
 • b-DUL TIMISOARA NR 101P
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BUCATARU DANIEL-IULIAN
 • BUCATARU DANIEL-IULIAN ----
 • Persoana Fizica - BUCATARU DANIEL-IULIAN
 • STR. ROPOTULUI NR.106A
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IANCU MARIAN-DANIEL
 • IANCU MARIAN-DANIEL ----
 • Persoana Fizica - IANCU MARIAN-DANIEL
 • DRM. PADUREA NEAGRA NR.52B
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
COPORAN NICU
 • COPORAN NICU ----
 • Persoana Fizica - COPORAN NICU
 • STR. PESCARILOR NR 2
 • Malu 123456
 • Gi, Romania
TANASESCU IULIAN ALEXANDRU
 • TANASESCU IULIAN ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TANASESCU IULIAN ALEXANDRU
 • - 123456
 • - , Romania
Coroiu Ovidiu Constantin
 • Coroiu Ovidiu Constantin ----
 • Persoana Fizica - Coroiu Ovidiu Constantin
 • RK 611730, aleea Cetatuia Nr 6 , bl M24, sc 7 , et 2 , ap 406 , sector 6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NISTOR IONELA
 • NISTOR IONELA ----
 • Persoana Fizica - NISTOR IONELA
 • str Luica Nr 35A bl 4/1 A SC b ap 92 etaj 6, sector 4 Bucuresti
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
TOMESCU VASILE CATALIN
 • TOMESCU VASILE CATALIN ----
 • Persoana Fizica - TOMESCU VASILE CATALIN
 • SOS COLENTINA,NR.32
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GHERMAN FLORIN-COSTIN
 • GHERMAN FLORIN-COSTIN ----
 • Persoana Fizica - GHERMAN FLORIN-COSTIN
 • STR. CANTACUZINO NR.208BIS
 • Ciocanesti 123456
 • Da, Romania
IONCESCU CRISTINA
 • IONCESCU CRISTINA ----
 • Persoana Fizica - IONCESCU CRISTINA
 • STR.PARTIZANILOR NR.4 BL.M3 SC.2 ET.4 AP.54
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
Diaconu Costel
 • Diaconu Costel ----
 • Persoana Fizica - Diaconu Costel
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CLAPSAN CONSTANTIN
 • CLAPSAN CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - CLAPSAN CONSTANTIN
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
TALU CONCEPT S.R.L.
 • TALU CONCEPT S.R.L. ----
 • TALU CONCEPT S.R.L.
 • STR. AMURGULUI, NR.33C, PARTER, TARLA 54/5, PARCELELE 18 SI 19, LOT 18 - LOT 1, AP.1
 • Popesti Leordeni 123456
 • Il, Romania
Nea Vasile
 • Nea Vasile ----
 • Persoana Fizica - Nea Vasile
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PROSTEANU ALIN-FLORIAN
 • PROSTEANU ALIN-FLORIAN ----
 • Persoana Fizica - PROSTEANU ALIN-FLORIAN
 • B-dul TIMISOARA NR.58J, BL.B8-B9 ET.3 AP B3
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
N & H PEGASUS CARS S.R.L.
 • N & H PEGASUS CARS S.R.L. ----
 • N & H PEGASUS CARS S.R.L.
 • DRUMUL GURA SIRIULUI, NR.11-15, SC.B, ET.PARTER, AP.7
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
FANE CIRCULAR
 • FANE CIRCULAR ----
 • Persoana Fizica - FANE CIRCULAR
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
Catrina Artur
 • Catrina Artur ----
 • Persoana Fizica - Catrina Artur
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DUMARI FOOD SRL
 • DUMARI FOOD SRL ----
 • DUMARI FOOD SRL
 • STR. DOINEI, NR.80, ET.1, AP.3
 • Fundeni 123456
 • Il, Romania
GABRIEL SIVU
 • GABRIEL SIVU ----
 • Persoana Fizica - GABRIEL SIVU
 • - 123456
 • - , Romania
MOBILIER.ARTS SRL
 • MOBILIER.ARTS SRL ----
 • MOBILIER.ARTS SRL
 • STR. BIRCA, NR.13, BL.M5, SC.2, ET.1, AP.66
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
GEORGE NASTASA
 • GEORGE NASTASA ----
 • Persoana Fizica - GEORGE NASTASA
 • DR. SARII, 116
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BANICA GEORGE
 • BANICA GEORGE ----
 • Persoana Fizica - BANICA GEORGE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
Ionita Gheorghe
 • Ionita Gheorghe ----
 • Persoana Fizica - Ionita Gheorghe
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MARCEL PANA
 • MARCEL PANA ----
 • Persoana Fizica - MARCEL PANA
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RAZVAN PROFIR
 • RAZVAN PROFIR ----
 • Persoana Fizica - RAZVAN PROFIR
 • - 123456
 • - , Romania
ION ION
 • ION ION ----
 • Persoana Fizica - ION ION
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
BUCATANU DANIEL
 • BUCATANU DANIEL ----
 • Persoana Fizica - BUCATANU DANIEL
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
UCIN COMPANY IMPEX S.R.L.
 • UCIN COMPANY IMPEX S.R.L. ----
 • UCIN COMPANY IMPEX S.R.L.
 • STR. BRATOCEA, NR.14
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
VLAD VOICU
 • VLAD VOICU ----
 • Persoana Fizica - VLAD VOICU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
NICULAE MARIAN
 • NICULAE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - NICULAE MARIAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CRISTI POPESCU
 • CRISTI POPESCU ----
 • Persoana Fizica - CRISTI POPESCU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DAN SORIN
 • DAN SORIN ----
 • Persoana Fizica - DAN SORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
KASTEL BUSINESS CONNECT S.R.L.
 • KASTEL BUSINESS CONNECT S.R.L. ----
 • KASTEL BUSINESS CONNECT S.R.L.
 • STR. LANULUI, NR.17B, CAM 1
 • Constanta 123456
 • Co, Romania
GHEORGHE FLORIN
 • GHEORGHE FLORIN ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE FLORIN
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
DRUGA CONSTANTIN-MARIN
 • DRUGA CONSTANTIN-MARIN ----
 • Persoana Fizica - DRUGA CONSTANTIN-MARIN
 • STR. CLOPOTARI BL.517 SC.C ET.2 AP.35
 • Giurgiu 123456
 • Gi, Romania
IULIADE BOGDAN
 • IULIADE BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - IULIADE BOGDAN
 • STR. REPUBLICII NR. 102 BL.12 B1, SC.1 AP.15
 • Ploiesti 123456
 • Pr, Romania
PUNGA ALIN- NICOLAE
 • PUNGA ALIN- NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - PUNGA ALIN- NICOLAE
 • SAT MIHAI VODA, STR SCOLII NR.93
 • Bolintin-Deal 123456
 • Gi, Romania
PINTILEASA BOGDAN-GABRIEL
 • PINTILEASA BOGDAN-GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - PINTILEASA BOGDAN-GABRIEL
 • SAT DOMNESTI, INT. TRASNETULUI, NR.16
 • Domnesti 123456
 • Il, Romania
ANGELS BREAD S.R.L.
 • ANGELS BREAD S.R.L. ----
 • ANGELS BREAD S.R.L.
 • DRUMUL PADUREA NEAGRA, NR.19-85, BL.CORP 21 A12, ET.4, AP.41
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
BADIRCEA MARIAN
 • BADIRCEA MARIAN ----
 • Persoana Fizica - BADIRCEA MARIAN
 • BLD DACIEI BL.40/853 SC.D ET.1 AP.46
 • Giurgiu 123456
 • Gi, Romania
IVAN GHEORGHITA
 • IVAN GHEORGHITA ----
 • Persoana Fizica - IVAN GHEORGHITA
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CRISTEA CRISTIANA
 • CRISTEA CRISTIANA ----
 • Persoana Fizica - CRISTEA CRISTIANA
 • SAT BICU STR LIZIEREI NR 1
 • Joita 123456
 • Gi, Romania
ION OGLINZI
 • ION OGLINZI ----
 • Persoana Fizica - ION OGLINZI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SEIRA RAV CONSTRUCT SRL
 • SEIRA RAV CONSTRUCT SRL ----
 • SEIRA RAV CONSTRUCT SRL
 • STR. MURGENI, NR.7, BL.L27, SC.A, ET.8, AP.52
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
CRISTODORESCU FLORIN
 • CRISTODORESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - CRISTODORESCU FLORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MARINESCU MARIUS-EUGENIU
 • MARINESCU MARIUS-EUGENIU ----
 • Persoana Fizica - MARINESCU MARIUS-EUGENIU
 • DRUMUL CHEILE TURZII, NR.64A
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
TRIDENT MOB SRL
 • TRIDENT MOB SRL ----
 • TRIDENT MOB SRL
 • STR. MANTOPOL, NR.10
 • Mogosoaia 123456
 • Il, Romania
MATTYAS COMMERCE TRADING S.R.L.
 • MATTYAS COMMERCE TRADING S.R.L. ----
 • MATTYAS COMMERCE TRADING S.R.L.
 • Sos. Pipera-Tunari (actual B-dul Pipera) 198C Bl:C6 Sc:F Et:2 Ap:17 Tronson Est
 • Oras Voluntari 123456
 • Il, Romania
MANOLACHE ANDREI GABRIEL
 • MANOLACHE ANDREI GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - MANOLACHE ANDREI GABRIEL
 • STR. ION BAICOIANU NR 243
 • Tancabesti 123456
 • Il, Romania
NICU TUDOR
 • NICU TUDOR ----
 • Persoana Fizica - NICU TUDOR
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
HAZELNUT INVESTMENT S.R.L.
 • HAZELNUT INVESTMENT S.R.L. ----
 • HAZELNUT INVESTMENT S.R.L.
 • STR. VISINILOR, NR.19, CAMERA 7, ET.2, AP.5
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DOC PROJECT S.R.L.
 • DOC PROJECT S.R.L. ----
 • DOC PROJECT S.R.L.
 • Aleea ION AGARBICEANU 3-11 Et:11 Ap:117 - Bucuresti
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
STEFAN GEORGE
 • STEFAN GEORGE ----
 • Persoana Fizica - STEFAN GEORGE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
DESIGN TECHNOLOGIES & CUSTOM SOLUTIONS S.R.L.
 • DESIGN TECHNOLOGIES & CUSTOM SOLUTIONS S.R.L. ----
 • DESIGN TECHNOLOGIES & CUSTOM SOLUTIONS S.R.L.
 • INTR. HELIADE INTRE VII, NR.5
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MOBIA ELITE DESIGN S.R.L.
 • MOBIA ELITE DESIGN S.R.L. ----
 • MOBIA ELITE DESIGN S.R.L.
 • ALEEA DINOGETIA, NR.32A, ET.3, AP.11
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MANDOC MARIAN
 • MANDOC MARIAN ----
 • Persoana Fizica - MANDOC MARIAN
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
MOBIL-ONE SRL
 • MOBIL-ONE SRL ----
 • MOBIL-ONE SRL
 • B-DUL IULIU MANIU, NR.103, BL.B, SC.1, ET.3, AP.15
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TOMA GEORGE-ALFRED
 • TOMA GEORGE-ALFRED ----
 • Persoana Fizica - TOMA GEORGE-ALFRED
 • BLD. Timisoara , nr.101 y, bl.C, sc.A, et.4, ap.17
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU VISAN
 • ALEXANDRU VISAN ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU VISAN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN HOME CLIMA
 • ADRIAN HOME CLIMA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN HOME CLIMA
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
IULIAN MARIMOB
 • IULIAN MARIMOB ----
 • Persoana Fizica - IULIAN MARIMOB
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CONDUR FLORIN
 • CONDUR FLORIN ----
 • Persoana Fizica - CONDUR FLORIN
 • Str. Zarandului Bl. 52, Sc. B, Ap. 12
 • - 123456
 • - , Romania
VASILE CRISTIAN
 • VASILE CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - VASILE CRISTIAN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
INDIGO-MOB SRL
 • INDIGO-MOB SRL ----
 • INDIGO-MOB SRL
 • SOS. VERGULUI, NR.59, ET.P
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SORIN MIHALACHE
 • SORIN MIHALACHE ----
 • Persoana Fizica - SORIN MIHALACHE
 • Chiajna 123456
 • Il, Romania
 •  ----
 • Persoana Fizica -
 •  123456
 • , Romania
PANDELEA GABRIELA
 • PANDELEA GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - PANDELEA GABRIELA
 • Str. Valea Argesului nr 5, bl.C1, ap 124
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
DUMITRESCU FLORIN
 • DUMITRESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU FLORIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PIZZERIA SCARABEL S.R.L.
 • PIZZERIA SCARABEL S.R.L. ----
 • PIZZERIA SCARABEL S.R.L.
 • SOS. COLENTINA, NR.382
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IORDACHESCU IOAN
 • IORDACHESCU IOAN ----
 • Persoana Fizica - IORDACHESCU IOAN
 • STR. MALINULUI, NR.5 BL.12BIS, SC.3 ET.4 AP 46
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
SORIN VLAD
 • SORIN VLAD ----
 • Persoana Fizica - SORIN VLAD
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PIRVAN CRISTI
 • PIRVAN CRISTI ----
 • Persoana Fizica - PIRVAN CRISTI
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
ZINGANA S.R.L.
 • ZINGANA S.R.L. ----
 • ZINGANA S.R.L.
 • STR. GHEORGHE DOJA, NR.36A
 • Alexandria 123456
 • Te, Romania
PHOENIX INTERMED CONSTRUCTION SRL
 • PHOENIX INTERMED CONSTRUCTION SRL ----
 • PHOENIX INTERMED CONSTRUCTION SRL
 • P-TA WALTER MARACINEANU, NR.1-3, CAMERA 32, ET.3
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ZAHA CRISTIAN-FLORIN
 • ZAHA CRISTIAN-FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ZAHA CRISTIAN-FLORIN
 • STR. POMARLA NR.2 BL.B20 SC.1, ET.3, AP.10
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
RUSU RADU
 • RUSU RADU ----
 • Persoana Fizica - RUSU RADU
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
TUDORICA FLORIN
 • TUDORICA FLORIN ----
 • Persoana Fizica - TUDORICA FLORIN
 • STR. CUZA VODA NR. 27
 • Potlogeni 123456
 • Ol, Romania
IV SOFTWARE CONSULTING SRL
 • IV SOFTWARE CONSULTING SRL ----
 • IV SOFTWARE CONSULTING SRL
 • SOS. BERCENI, NR.96, BL.B, ET.12, AP.B12.08
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
ANDREI FLORIN
 • ANDREI FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ANDREI FLORIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
ELLA INTER BUSINESS S.R.L.
 • ELLA INTER BUSINESS S.R.L. ----
 • ELLA INTER BUSINESS S.R.L.
 • Str. PLEVNEI 17 Vila 16A
 •  123456
 • , Romania
ENACHE IONUT
 • ENACHE IONUT ----
 • Persoana Fizica - ENACHE IONUT
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
DR.STOIAN ERNA-ACTIVITATE MEDICALA
 • DR.STOIAN ERNA-ACTIVITATE MEDICALA ----
 • Persoana Fizica - DR.STOIAN ERNA-ACTIVITATE MEDICALA
 • BLD. IULIU MANIU, NR.17, BL.21P, SC.1, ET.1, AP.7
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
STARSTICKER S.R.L.
 • STARSTICKER S.R.L. ----
 • STARSTICKER S.R.L.
 • STR. PRELUNGIREA GHENCEA, NR.45, CAMERA NR.1, BL.D1, SC.1, ET.1, AP.9
 • Bragadiru 123456
 • Il, Romania
GEORGESCU MARIUS
 • GEORGESCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - GEORGESCU MARIUS
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
JAN BUCATANU
 • JAN BUCATANU ----
 • Persoana Fizica - JAN BUCATANU
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
MITOI STELEA
 • MITOI STELEA ----
 • Persoana Fizica - MITOI STELEA
 • BLD. BUCURESTI BL.63/2D SC.E, ET.3 AP.90
 • Giurgiu 123456
 • Gi, Romania
DINU GEORGE
 • DINU GEORGE ----
 • Persoana Fizica - DINU GEORGE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
DEGRIZE INDUSTRIAL TECHNOLOGY SRL
 • DEGRIZE INDUSTRIAL TECHNOLOGY SRL ----
 • DEGRIZE INDUSTRIAL TECHNOLOGY SRL
 • ALEEA DIHAM, NR.5, BL.M5, SC.2, ET.7, AP.91
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SETTIMO CONCEPT SRL
 • SETTIMO CONCEPT SRL ----
 • SETTIMO CONCEPT SRL
 • STR. AGRICULTORI, NR.117, BL.81, SC.2, ET.3, AP.46
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
PACELIUC RODICA
 • PACELIUC RODICA ----
 • Persoana Fizica - PACELIUC RODICA
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
EXQUISITE INTERIORS S.R.L.
 • EXQUISITE INTERIORS S.R.L. ----
 • EXQUISITE INTERIORS S.R.L.
 • STR. PANDURI, NR.55
 • Urziceni 123456
 • Ia, Romania
VLADU ANA-MARIA
 • VLADU ANA-MARIA ----
 • Persoana Fizica - VLADU ANA-MARIA
 • STR. TARGU NEAMT NR.16A, BL.B36 SC.2 ET.2 AP.22
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
DUMITRACHE ADRIAN
 • DUMITRACHE ADRIAN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRACHE ADRIAN
 • STR. CETATEA DE BALTA NR.126 BL.11 SC.2 AP.24
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
RADU DORIN
 • RADU DORIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DORIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
TERIANU ALEXANDRU
 • TERIANU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TERIANU ALEXANDRU
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
INSTAL ELECTRO
 • INSTAL ELECTRO ----
 • Persoana Fizica - INSTAL ELECTRO
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
INTERIOR MOBIL S.R.L.
 • INTERIOR MOBIL S.R.L. ----
 • INTERIOR MOBIL S.R.L.
 • DRUMUL DE CENTURA CHITILA-DRAGOMIRESTI, TARLA 25, HALA 1, ZONA B, CLADIREA C7, SPATIUL IN SUPRAFATA
 • Chitila 123456
 • Il, Romania
CHIRA FLORIAN-IONEL
 • CHIRA FLORIAN-IONEL ----
 • Persoana Fizica - CHIRA FLORIAN-IONEL
 • STR. ZAMBILELOR NR.11
 • Pantelimon 123456
 • Il, Romania
SAVA PETRE
 • SAVA PETRE ----
 • Persoana Fizica - SAVA PETRE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PETCU MARIUS
 • PETCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - PETCU MARIUS
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
OPREA CONSTANTIN
 • OPREA CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - OPREA CONSTANTIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CLIENT
 • CLIENT ----
 • Persoana Fizica - CLIENT
 • - 123456
 • - , Romania
ROBI XILO
 • ROBI XILO ----
 • Persoana Fizica - ROBI XILO
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
NUVIA STUDIO S.R.L.
 • NUVIA STUDIO S.R.L. ----
 • NUVIA STUDIO S.R.L.
 • STR. MAXIM GORKI, NR.1, SC.A, ET.2, AP.10
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
MIHAI MATEI
 • MIHAI MATEI ----
 • Persoana Fizica - MIHAI MATEI
 • Bucuresti, Str Nicolae Staicovici 23, sector 5, Bucuresti
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L. ----
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • STR. OASULUI, NR.40, CAMERA NR. 1, ET.1, AP.14
 • Otopeni 123456
 • Il, Romania
VILCEANU CONSTANTIN
 • VILCEANU CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - VILCEANU CONSTANTIN
 • STR. CRIZANTEMELOR NR.23
 • Chiajna 123456
 • Il, Romania
OPRINESC OLIMPIU
 • OPRINESC OLIMPIU ----
 • Persoana Fizica - OPRINESC OLIMPIU
 • STR. BISERICILOR NR.34
 • Hateg 123456
 • Hu, Romania
EAST METALLSCHNEIDER S.R.L.
 • EAST METALLSCHNEIDER S.R.L. ----
 • EAST METALLSCHNEIDER S.R.L.
 • STR. LAZAR GHEORGHE, NR.28
 • Calarasi 123456
 • Ca, Romania
BARCA DANIEL
 • BARCA DANIEL ----
 • Persoana Fizica - BARCA DANIEL
 • Str. Hortensiei nr. 6
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
MARIN ADRIAN
 • MARIN ADRIAN ----
 • Persoana Fizica - MARIN ADRIAN
 • MAIOR VASILE BACILA NR 1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PANAIT FLORIN
 • PANAIT FLORIN ----
 • Persoana Fizica - PANAIT FLORIN
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CHIHAIA MITICA
 • CHIHAIA MITICA ----
 • Persoana Fizica - CHIHAIA MITICA
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
JOITA FLORIN
 • JOITA FLORIN ----
 • Persoana Fizica - JOITA FLORIN
 • STR. MOINESTI NR.5 BL.130 SC.1 ET.5 AP.19
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
Cleaf
 • Cleaf ----
 • Persoana Fizica - Cleaf
 • - 123456
 • - , Romania
SIMART ARHITECTURE S.A.
 • SIMART ARHITECTURE S.A. ----
 • SIMART ARHITECTURE S.A.
 • INTR. ROCILOR, NR.12-16, C2, CAMERA 16
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DAVISA MOB DESIGN SRL
 • DAVISA MOB DESIGN SRL ----
 • DAVISA MOB DESIGN SRL
 • STR. ORHIDEELOR, NR.5, CONSTRUCTIA C1, CAMERA NR. 2
 • Branesti 123456
 • Il, Romania
EGGER ROMANIA SRL
 • EGGER ROMANIA SRL ----
 • EGGER ROMANIA SRL
 • STR. AUSTRIEI, NR.2
 • Radauti 123456
 • Su, Romania
SMART LOBSTER SRL
 • SMART LOBSTER SRL ----
 • SMART LOBSTER SRL
 • SOS. PANTELIMON, NR.255, CAMERA NR. 2, BL.43, SC.F, ET.4, AP.216
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
FEHU BROKER DE ASIGURARE SRL
 • FEHU BROKER DE ASIGURARE SRL ----
 • FEHU BROKER DE ASIGURARE SRL
 • STR. GALA GALACTION, NR.74, CAMERA 2, AP.2
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ECOLIFE SYSTEMS TECHNOLOGIES SRL
 • ECOLIFE SYSTEMS TECHNOLOGIES SRL ----
 • ECOLIFE SYSTEMS TECHNOLOGIES SRL
 • BLD. UNIRII, NR.61, BL.F3, SC.5, ET.3, AP.125
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
VASILE NASTASE
 • VASILE NASTASE ----
 • Persoana Fizica - VASILE NASTASE
 • - 123456
 • - , Romania
ONEL FLORIN
 • ONEL FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ONEL FLORIN
 • DRM. VALEA CRICOVULUI, NR 13-19 BL.CORP c SC.2 ET.1 AP.7
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ION GABRIELA-ANCA
 • ION GABRIELA-ANCA ----
 • Persoana Fizica - ION GABRIELA-ANCA
 • STR. PRUNARU NR.1 BL.9 SC.B ET.3 AP.47
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
DOBRE DAVID
 • DOBRE DAVID ----
 • Persoana Fizica - DOBRE DAVID
 • STR. BRADULUI NR.51
 • Targsoru Vechi 123456
 • Pr, Romania
BLUDECO CONCEPT SRL
 • BLUDECO CONCEPT SRL ----
 • BLUDECO CONCEPT SRL
 • STR. VINTILA MIHAILESCU, NR.9, BL.56, SC.A, ET.2, AP.11
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
PANAITE LUCIAN CONSTANTIN
 • PANAITE LUCIAN CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - PANAITE LUCIAN CONSTANTIN
 • STR PANAITE NR 125
 • Valea Marului 123456
 • Ga, Romania
Posdarescu Mihail Marian
 • Posdarescu Mihail Marian ----
 • Persoana Fizica - Posdarescu Mihail Marian
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
GARNAUTAN GHEORGHE
 • GARNAUTAN GHEORGHE ----
 • Persoana Fizica - GARNAUTAN GHEORGHE
 • - 123456
 • - , Romania
ALBERTO MOB S.R.L.
 • ALBERTO MOB S.R.L. ----
 • ALBERTO MOB S.R.L.
 • STR. LILIACULUI, NR.11D, CAMERA 1
 • Afumati 123456
 • Il, Romania
MASTAN OCTAVIAN
 • MASTAN OCTAVIAN ----
 • Persoana Fizica - MASTAN OCTAVIAN
 • JIAN STERIADE NR 1
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
SORIN VLAD
 • SORIN VLAD ----
 • Persoana Fizica - SORIN VLAD
 • Sos. Fundeni nr 74
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
IULIAN GUTU
 • IULIAN GUTU ----
 • Persoana Fizica - IULIAN GUTU
 • STR ZBOINA NEAGRA 6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CSEH FILM PRODUCTION S.R.L.
 • CSEH FILM PRODUCTION S.R.L. ----
 • CSEH FILM PRODUCTION S.R.L.
 • PREL. GHENCEA, NR.124D, TRONSON 1, ET.9, AP.125
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DAMIR CONSTRUCT IMOB SRL
 • DAMIR CONSTRUCT IMOB SRL ----
 • DAMIR CONSTRUCT IMOB SRL
 • STR. CORVINILOR, NR.13, ET.MANSARDA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SOCIETATEA COMERCIALA DE PRODUCTIE CONSTRUCTII COMERT SERVICII SI IMPORT EXPORT LIVISTY S.R.L.
 • SOCIETATEA COMERCIALA DE PRODUCTIE CONSTRUCTII COMERT SERVICII SI IMPORT EXPORT LIVISTY S.R.L. ----
 • SOCIETATEA COMERCIALA DE PRODUCTIE CONSTRUCTII COMERT SERVICII SI IMPORT EXPORT LIVISTY S.R.L.
 • STR. PARGARILOR, NR.29
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MIHAI SANDU
 • MIHAI SANDU ----
 • Persoana Fizica - MIHAI SANDU
 • SOLDAT NITA ENE NR 62
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
KARA DISTRIB SRL
 • KARA DISTRIB SRL ----
 • KARA DISTRIB SRL
 • BLD. IULIU MANIU, NR.7, BL.PARCELA NR.276, ET.ETAJ
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BADEA GHEORGHE AURELIAN
 • BADEA GHEORGHE AURELIAN ----
 • Persoana Fizica - BADEA GHEORGHE AURELIAN
 • STR TINERETULUI, NR.17
 • Chiajna 123456
 • Il, Romania
PANGULEA IONUT GABRIEL
 • PANGULEA IONUT GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - PANGULEA IONUT GABRIEL
 • - 123456
 • - , Romania
CATRINA CRISTIAN
 • CATRINA CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - CATRINA CRISTIAN
 • SOS. ANDRONACHE NR 203
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • GHEORGHE MIOARA LILIANA ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • STR. MAIOR BACILA NR 30
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA ----
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • STR. CAMPIA LIBERTATII NR 46, BL 52, SC. 1, ET. 4 AP. 13
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
CUBE PRODUCTION SRL
 • CUBE PRODUCTION SRL ----
 • CUBE PRODUCTION SRL
 • STR. INTRAREA PATRARULUI, NR.17
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
FLORE LIVIU ALEXANDRU
 • FLORE LIVIU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - FLORE LIVIU ALEXANDRU
 • Bld. Apicultorilor , Nr. 12-16, Ap.42
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN ZAMFIRA
 • ADRIAN ZAMFIRA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN ZAMFIRA
 • STR. GRIGORE MOISIL NR .10
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
IFRIM DANIEL
 • IFRIM DANIEL ----
 • Persoana Fizica - IFRIM DANIEL
 • STR. POLITEHNICII NR.5, BL.8 SC.2 ET.3 AP.58
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
VALBO RELAX SRL
 • VALBO RELAX SRL ----
 • VALBO RELAX SRL
 • STR. LT.AV. FUICA VASILE, NR.27, ET.P, AP.2
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
MEFIN OPERATIVE SRL
 • MEFIN OPERATIVE SRL ----
 • MEFIN OPERATIVE SRL
 • INTR. VICTOR EFTIMIU, NR.9, CAMERA 4, SC.B, AP.95
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
LUCKY SERV LOGISTIC S.R.L.
 • LUCKY SERV LOGISTIC S.R.L. ----
 • LUCKY SERV LOGISTIC S.R.L.
 • STR. PETRE ISPIRESCU, NR.13, BL.M216, SC.1, ET.3, AP.12
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
ANGHEL FANEL
 • ANGHEL FANEL ----
 • Persoana Fizica - ANGHEL FANEL
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DFG CODE TECHNOLOGY S.R.L.
 • DFG CODE TECHNOLOGY S.R.L. ----
 • DFG CODE TECHNOLOGY S.R.L.
 • STR. PRINCIPALA, NR.20, CONSTRUCTIA C1
 • Ciuperceni 123456
 • Te, Romania
ESENTIS S.R.L.
 • ESENTIS S.R.L. ----
 • ESENTIS S.R.L.
 • STR. STANILESTI, NR.27B, 1 CAMERA
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
SIMION MARIN
 • SIMION MARIN ----
 • Persoana Fizica - SIMION MARIN
 • Lupsanu 123456
 • Ca, Romania
QUANTUM LEAP MANAGEMENT SRL
 • QUANTUM LEAP MANAGEMENT SRL ----
 • QUANTUM LEAP MANAGEMENT SRL
 • ALEEA VARFU CU DOR, NR.6
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
NAE EUGEN
 • NAE EUGEN ----
 • Persoana Fizica - NAE EUGEN
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
SMART IDEEA CONCEPT S.R.L.
 • SMART IDEEA CONCEPT S.R.L. ----
 • SMART IDEEA CONCEPT S.R.L.
 • SOS. PIPERA-TUNARI, NR.1/5, CAMERA NR. 3, ET.2, AP.6
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
ROBERT ANDREI
 • ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - ROBERT ANDREI
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
LUNGAN MARIAN
 • LUNGAN MARIAN ----
 • Persoana Fizica - LUNGAN MARIAN
 • ANDRONACHE 206
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
MIHU GABRIEL
 • MIHU GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - MIHU GABRIEL
 • Aleea Branduselor nr 3A
 • - 123456
 • - , Romania
ILIE MIRCEA
 • ILIE MIRCEA ----
 • Persoana Fizica - ILIE MIRCEA
 • STR. CAMELIEI, NR.37
 • Petrachioaia 123456
 • Il, Romania
TITU GEORGE-VALENTIN
 • TITU GEORGE-VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - TITU GEORGE-VALENTIN
 • STR. MARGELELOR NR.128-132 BL. N30 SC.1 ET.3 AP.12
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
IULIAN IANCULESCU
 • IULIAN IANCULESCU ----
 • Persoana Fizica - IULIAN IANCULESCU
 • Str. Crisul Alb nr 20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
BOERESCU LUCIA
 • BOERESCU LUCIA ----
 • Persoana Fizica - BOERESCU LUCIA
 • Str. Somesul Mare nr 3
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
DRAGOS CONTANTINESCU
 • DRAGOS CONTANTINESCU ----
 • Persoana Fizica - DRAGOS CONTANTINESCU
 • SOS. ANDRONACHE 206
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
RESTAURO ART GRUP SRL
 • RESTAURO ART GRUP SRL ----
 • RESTAURO ART GRUP SRL
 • STR. TUNARI, NR.6, ET.3, AP.7,CAM1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ZAHARIA LUCIAN
 • ZAHARIA LUCIAN ----
 • Persoana Fizica - ZAHARIA LUCIAN
 • STR. CPT. JUVERDEANU NR 74
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CALIN GHEORGHE
 • CALIN GHEORGHE ----
 • Persoana Fizica - CALIN GHEORGHE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
GABRIEL POPESCU
 • GABRIEL POPESCU ----
 • Persoana Fizica - GABRIEL POPESCU
 • , str Floare Rosie nr 4, Bloc 55, scara 1, et.2, ap 11, sector 6, Bucuresti
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BATAUS FLORIN
 • BATAUS FLORIN ----
 • Persoana Fizica - BATAUS FLORIN
 • Bucuresti 123456
 • Bu, Romania
TABACU MARIAN DANIEL
 • TABACU MARIAN DANIEL ----
 • Persoana Fizica - TABACU MARIAN DANIEL
 • bl 13, sc A, ap 13
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
ANDREI ANAMARIA
 • ANDREI ANAMARIA ----
 • Persoana Fizica - ANDREI ANAMARIA
 • STR. LIVIU REBREANU, NR.46-58 BL.III, SC.D, ET.11 AP111
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
MOB ARHITECT DESIGN S.R.L.
 • MOB ARHITECT DESIGN S.R.L. ----
 • MOB ARHITECT DESIGN S.R.L.
 • SOS. ANDRONACHE, NR.201BIS, SPATIU IN SUPRAFATA DE 174 MP
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RADU ANA MARIA
 • RADU ANA MARIA ----
 • Persoana Fizica - RADU ANA MARIA
 • SOS. BERCENI NR. 35, BL.104, SC.2, ET.6,AP. 63
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
MIHAILA CONSTANTIN
 • MIHAILA CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - MIHAILA CONSTANTIN
 • - 123456
 • - , Romania
NICU MIHAI
 • NICU MIHAI ----
 • Persoana Fizica - NICU MIHAI
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DINCA CATALIN
 • DINCA CATALIN ----
 • Persoana Fizica - DINCA CATALIN
 • Prundu 123456
 • Gi, Romania
STELIAN VIOREL
 • STELIAN VIOREL ----
 • Persoana Fizica - STELIAN VIOREL
 • STR. PAROSENI NR 10
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
SAVULESCU DANIELA
 • SAVULESCU DANIELA ----
 • Persoana Fizica - SAVULESCU DANIELA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DAVID CONSTANTIN
 • DAVID CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - DAVID CONSTANTIN
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TEODORU VASILE
 • TEODORU VASILE ----
 • Persoana Fizica - TEODORU VASILE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ANTON FLORIN
 • ANTON FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ANTON FLORIN
 • STR GRADINITEI NR 3
 • Greaca 123456
 • Gi, Romania
RADU DANIEL VALENTIN
 • RADU DANIEL VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DANIEL VALENTIN
 • SOS. BERCENI NR 34
 •  123456
 • , Romania
COSTIN ION
 • COSTIN ION ----
 • Persoana Fizica - COSTIN ION
 • STR. GALATA, NR.55, CAMERA 1, BL.D, ET.5, AP.30
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
CARGO CURIER S.R.L.
 • CARGO CURIER S.R.L. ----
 • CARGO CURIER S.R.L.
 • STR. GRIGORE MOISIL, NR.10, BL.8, SC.1, ET.9, AP.49
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DUMITRU VICTOR
 • DUMITRU VICTOR ----
 • Persoana Fizica - DUMITRU VICTOR
 • STR. RADOVANU NR. 10, BL. 37, SC. 2, ET. 6, AP. 55
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
RADUTA SORIN
 • RADUTA SORIN ----
 • Persoana Fizica - RADUTA SORIN
 • STR. UNIRII NR. 11
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
PATRANESCU FLORIN
 • PATRANESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - PATRANESCU FLORIN
 • Topolnita nr 3, bl. M54, sc. 1, ap. 2
 • sect 5 123456
 • Bu, Romania
ISPAS GEORGE
 • ISPAS GEORGE ----
 • Persoana Fizica - ISPAS GEORGE
 • NR 684 STRADA PRINCIPALA
 • Pietrosani 123456
 • Pr, Romania
TRANDAFIRESCU AUREL
 • TRANDAFIRESCU AUREL ----
 • Persoana Fizica - TRANDAFIRESCU AUREL
 • str. Vlasiei 25, Buftea, Ilfov
 • Buftea 123456
 • Il, Romania
FILOTE MARIAN
 • FILOTE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - FILOTE MARIAN
 • SOS. COLENTINA NR 60
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
TELEGARU COSMIN-LUCIAN
 • TELEGARU COSMIN-LUCIAN ----
 • Persoana Fizica - TELEGARU COSMIN-LUCIAN
 • STR. MASINA DE PAINE NR.20B, BL.5IRTA SC.A ET.5, AP.20
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MUSTATA RADU
 • MUSTATA RADU ----
 • Persoana Fizica - MUSTATA RADU
 • STR. 23 AUGUST NR. 213B
 • Otopeni 123456
 • Il, Romania
PIA HOME PROJECT&DESIGN S.R.L.
 • PIA HOME PROJECT&DESIGN S.R.L. ----
 • PIA HOME PROJECT&DESIGN S.R.L.
 • Str. Rezervelor 54 Bl:7 Et:5 Ap:116 Spatiul 1
 • Dudu 123456
 • Il, Romania
TIRDA ALEXANDRU
 • TIRDA ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TIRDA ALEXANDRU
 • BD. Iuliu Maniu nr. 11 A bloc D3 ap .9
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU ATODOSIE
 • ALEXANDRU ATODOSIE ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU ATODOSIE
 • SOS. COLENTINA NR 26
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
STAYSHARP.FILM S.R.L.
 • STAYSHARP.FILM S.R.L. ----
 • STAYSHARP.FILM S.R.L.
 • VALEA CIRESULUI, VOLUMUL 1, POZITIA 5
 • Valea Ciresului 123456
 • Te, Romania
CIURIA NICULAE
 • CIURIA NICULAE ----
 • Persoana Fizica - CIURIA NICULAE
 • STR. EROU ION SCORTAN, NR.84, CAMERA 1
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CLIENT
 • CLIENT ----
 • Persoana Fizica - CLIENT
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CIOLACU MARIUS
 • CIOLACU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - CIOLACU MARIUS
 • SOS. BUCURESTI NORD NR 10 C, SC B, AP 97, ET 8, COMPLEX RESIDENCE 5
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
CHITA MIHAI-GABRIEL
 • CHITA MIHAI-GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - CHITA MIHAI-GABRIEL
 • STR PADUREA NEAGRA NR 35
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN IONESCU
 • ADRIAN IONESCU ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN IONESCU
 • CALEA CALARASI NR 43
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
ALBERT LUCICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • ALBERT LUCICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA ----
 • ALBERT LUCICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • Str. KOSSUTH LAJOS 17 -
 • Sfantu Gheorghe 123456
 • Co, Romania
DUMITRESCU BOGDAN
 • DUMITRESCU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU BOGDAN
 • SOS. BERCENI NR 92A
 •  123456
 • , Romania
FILMADDICTS SRL
 • FILMADDICTS SRL ----
 • FILMADDICTS SRL
 • STR. URANUS, NR.42D, PARTER, CAMERA NR. 1, BL.4
 • Varteju 123456
 • Il, Romania
DUMITRESCU FLORIN
 • DUMITRESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU FLORIN
 • Str. Emanciparii nr 12
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
NEACSU FLORIN LAURENTIU
 • NEACSU FLORIN LAURENTIU ----
 • Persoana Fizica - NEACSU FLORIN LAURENTIU
 • Ciuperceni 123456
 • Te, Romania
OLTEAN ANA MARIA
 • OLTEAN ANA MARIA ----
 • OLTEAN ANA MARIA
 • Sos Vergului, nr 21-29
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PELIU ALEXANDRU MIHAITA
 • PELIU ALEXANDRU MIHAITA ----
 • Persoana Fizica - PELIU ALEXANDRU MIHAITA
 • Primaverii, nr.5, 087015
 • Bolintin-Deal 123456
 • Gi, Romania
AUREL IANCU
 • AUREL IANCU ----
 • Persoana Fizica - AUREL IANCU
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
ELECTRONIC SECURITY PROVIDER S.R.L.
 • ELECTRONIC SECURITY PROVIDER S.R.L. ----
 • ELECTRONIC SECURITY PROVIDER S.R.L.
 • STR. CATINEI, NR.11-13
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CERNAT ROBERT ANDREI
 • CERNAT ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - CERNAT ROBERT ANDREI
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CLEAN SPOT SERVICE S.R.L.
 • CLEAN SPOT SERVICE S.R.L. ----
 • CLEAN SPOT SERVICE S.R.L.
 • Drumul BECHEANULUI 21bis TARLA 38, PARCELA 870 - LOT 21, LOCUINTA 80
 • Oras Voluntari 123456
 • Il, Romania
SANDU MARIUS
 • SANDU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - SANDU MARIUS
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SOREA ROBERT NICOLAE
 • SOREA ROBERT NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - SOREA ROBERT NICOLAE
 • STR. PRINCIPALA NR 76
 • Matasari 123456
 • Go, Romania
DUCA MIHAI ANDREI
 • DUCA MIHAI ANDREI ----
 • Persoana Fizica - DUCA MIHAI ANDREI
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DANIEL COMAN
 • DANIEL COMAN ----
 • Persoana Fizica - DANIEL COMAN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
NICU TUDOR
 • NICU TUDOR ----
 • Persoana Fizica - NICU TUDOR
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STEFAN GEORGE
 • STEFAN GEORGE ----
 • Persoana Fizica - STEFAN GEORGE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MANDOC MARIAN
 • MANDOC MARIAN ----
 • Persoana Fizica - MANDOC MARIAN
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU VISAN
 • ALEXANDRU VISAN ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU VISAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN HOME CLIMA
 • ADRIAN HOME CLIMA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN HOME CLIMA
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IULIAN MARIMOB
 • IULIAN MARIMOB ----
 • Persoana Fizica - IULIAN MARIMOB
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
VASILE CRISTIAN
 • VASILE CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - VASILE CRISTIAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PANDELEA GABRIELA
 • PANDELEA GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - PANDELEA GABRIELA
 • Str. Valea Argesului nr 5, bl.C1, ap 124
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DUMITRESCU FLORIN
 • DUMITRESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU FLORIN
 • Str. Emanciparii nr 12
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IORDACHESCU IOAN
 • IORDACHESCU IOAN ----
 • Persoana Fizica - IORDACHESCU IOAN
 • STR. MALINULUI, NR.5 BL.12BIS, SC.3 ET.4 AP 46
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SORIN VLAD
 • SORIN VLAD ----
 • Persoana Fizica - SORIN VLAD
 • Sos. Fundeni nr 74
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PIRVAN CRISTI
 • PIRVAN CRISTI ----
 • Persoana Fizica - PIRVAN CRISTI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RUSU RADU
 • RUSU RADU ----
 • Persoana Fizica - RUSU RADU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ENACHE IONUT
 • ENACHE IONUT ----
 • Persoana Fizica - ENACHE IONUT
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
GEORGESCU MARIUS
 • GEORGESCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - GEORGESCU MARIUS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
JAN BUCATANU
 • JAN BUCATANU ----
 • Persoana Fizica - JAN BUCATANU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DINU GEORGE
 • DINU GEORGE ----
 • Persoana Fizica - DINU GEORGE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PACELIUC RODICA
 • PACELIUC RODICA ----
 • Persoana Fizica - PACELIUC RODICA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
VLADU ANA-MARIA
 • VLADU ANA-MARIA ----
 • Persoana Fizica - VLADU ANA-MARIA
 • STR. TARGU NEAMT NR.16A, BL.B36 SC.2 ET.2 AP.22
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
RADU DORIN
 • RADU DORIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
TERIANU ALEXANDRU
 • TERIANU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TERIANU ALEXANDRU
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
INSTAL ELECTRO
 • INSTAL ELECTRO ----
 • Persoana Fizica - INSTAL ELECTRO
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SAVA PETRE
 • SAVA PETRE ----
 • Persoana Fizica - SAVA PETRE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PETCU MARIUS
 • PETCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - PETCU MARIUS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
OPREA CONSTANTIN
 • OPREA CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - OPREA CONSTANTIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
BARCA DANIEL
 • BARCA DANIEL ----
 • Persoana Fizica - BARCA DANIEL
 • Str. Hortensiei nr. 6
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CHIHAIA MITICA
 • CHIHAIA MITICA ----
 • Persoana Fizica - CHIHAIA MITICA
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
Posdarescu Mihail Marian
 • Posdarescu Mihail Marian ----
 • Persoana Fizica - Posdarescu Mihail Marian
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MIHAI SANDU
 • MIHAI SANDU ----
 • Persoana Fizica - MIHAI SANDU
 • SOLDAT NITA ENE NR 62
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CATRINA CRISTIAN
 • CATRINA CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - CATRINA CRISTIAN
 • SOS. ANDRONACHE NR 203
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • GHEORGHE MIOARA LILIANA ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • STR. MAIOR BACILA NR 30
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA ----
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • STR. CAMPIA LIBERTATII NR 46, BL 52, SC. 1, ET. 4 AP. 13
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN ZAMFIRA
 • ADRIAN ZAMFIRA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN ZAMFIRA
 • STR. GRIGORE MOISIL NR .10
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
NAE EUGEN
 • NAE EUGEN ----
 • Persoana Fizica - NAE EUGEN
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
CERNAT ROBERT ANDREI
 • CERNAT ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - CERNAT ROBERT ANDREI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
LUNGAN MARIAN
 • LUNGAN MARIAN ----
 • Persoana Fizica - LUNGAN MARIAN
 • ANDRONACHE 206
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
BOERESCU LUCIA
 • BOERESCU LUCIA ----
 • Persoana Fizica - BOERESCU LUCIA
 • Str. Somesul Mare nr 3
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DRAGOS CONTANTINESCU
 • DRAGOS CONTANTINESCU ----
 • Persoana Fizica - DRAGOS CONTANTINESCU
 • SOS. ANDRONACHE 206
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CALIN GHEORGHE
 • CALIN GHEORGHE ----
 • Persoana Fizica - CALIN GHEORGHE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STELIAN VIOREL
 • STELIAN VIOREL ----
 • Persoana Fizica - STELIAN VIOREL
 • STR. PAROSENI NR 10
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
RADU DANIEL VALENTIN
 • RADU DANIEL VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DANIEL VALENTIN
 • SOS. BERCENI NR 34
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
DUMITRU VICTOR
 • DUMITRU VICTOR ----
 • Persoana Fizica - DUMITRU VICTOR
 • STR. RADOVANU NR. 10, BL. 37, SC. 2, ET. 6, AP. 55
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PATRANESCU FLORIN
 • PATRANESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - PATRANESCU FLORIN
 • Topolnita nr 3, bl. M54, sc. 1, ap. 2
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
FILOTE MARIAN
 • FILOTE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - FILOTE MARIAN
 • SOS. COLENTINA NR 60
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
TIRDA ALEXANDRU
 • TIRDA ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TIRDA ALEXANDRU
 • BD. Iuliu Maniu nr. 11 A bloc D3 ap .9
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU ATODOSIE
 • ALEXANDRU ATODOSIE ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU ATODOSIE
 • SOS. COLENTINA NR 26
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CIURIA NICULAE
 • CIURIA NICULAE ----
 • Persoana Fizica - CIURIA NICULAE
 • STR. EROU ION SCORTAN, NR.84, CAMERA 1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN IONESCU
 • ADRIAN IONESCU ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN IONESCU
 • CALEA CALARASI NR 43
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
DUMITRESCU BOGDAN
 • DUMITRESCU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU BOGDAN
 • SOS. BERCENI NR 92A
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
OLTEAN ANA MARIA
 • OLTEAN ANA MARIA ----
 • OLTEAN ANA MARIA
 • Sos Vergului, nr 21-29
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DANIEL COMAN
 • DANIEL COMAN ----
 • Persoana Fizica - DANIEL COMAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ILIE OCTAVIAN
 • ILIE OCTAVIAN ----
 • Persoana Fizica - ILIE OCTAVIAN
 • MAIOR BACILA NR. 32-34
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ZANFIR MIHAI
 • ZANFIR MIHAI ----
 • Persoana Fizica - ZANFIR MIHAI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 10 SCARA 1
 • ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 10 SCARA 1 ----
 • Persoana Fizica - ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 10 SCARA 1
 • STR. LUNTREI, NR.3, BL.10, SC.1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CLIENT NOU
 • CLIENT NOU ----
 • Persoana Fizica - CLIENT NOU
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DIMOFTE C CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • DIMOFTE C CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA ----
 • DIMOFTE C CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • STR. IZVOARELOR, NR.18
 • Fieni 123456
 • Da, Romania
TECOM TRANS SRL
 • TECOM TRANS SRL ----
 • TECOM TRANS SRL
 • STR. OLTULUI, NR.5, BL.3, SC.A, ET.3, AP.13
 • Buftea 123456
 • Il, Romania
CDS PROFESIONAL S.R.L.
 • CDS PROFESIONAL S.R.L. ----
 • CDS PROFESIONAL S.R.L.
 • STR. IOAN POPASU, NR.35, SC.B, ET.4, AP.29
 • Brasov 123456
 • Br, Romania
CHITA MIHAELA
 • CHITA MIHAELA ----
 • Persoana Fizica - CHITA MIHAELA
 • DRM. PADUREA NEAGRA, NR.35-43 BL.CORP 17 C34 ET.5 AP.51
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
CRENTZ NICULAE
 • CRENTZ NICULAE ----
 • Persoana Fizica - CRENTZ NICULAE
 • CETATEA DE BALTA NR. 45
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DEACONEASA CATALIN
 • DEACONEASA CATALIN ----
 • Persoana Fizica - DEACONEASA CATALIN
 • Str. STR. NUCILOR, Nr. 18, Sat Alunisu
 • Sancraiu 123456
 • Cl, Romania
RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L. ----
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • STR. OASULUI, NR.40, CAMERA NR. 1, ET.1, AP.14
 • Otopeni 123456
 • Il, Romania
DANULETIU IOAN
 • DANULETIU IOAN ----
 • Persoana Fizica - DANULETIU IOAN
 • Str. Sold. Stelian N. Mihale, Nr. 6B
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
PETRE NICOLAE
 • PETRE NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - PETRE NICOLAE
 • ALE.PASCANI NR.2 BL.MIIB8/9, SC.A, ET.5AP.23
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
MARIN FLORIN
 • MARIN FLORIN ----
 • Persoana Fizica - MARIN FLORIN
 • CALEA CRAIOVEI NR. 119, BL. 19, SC. G, ET 2, AP 11
 • Pitesti 123456
 • Ar, Romania
ZEUS SERVICE S.R.L.
 • ZEUS SERVICE S.R.L. ----
 • ZEUS SERVICE S.R.L.
 • STR. ORSOVA, NR.7, BL.D3, SC.2, ET.P, AP.21
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
IGNAT FLORIN
 • IGNAT FLORIN ----
 • Persoana Fizica - IGNAT FLORIN
 • SOS. BERCENI NR 34
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
DINU OPRICA
 • DINU OPRICA ----
 • Persoana Fizica - DINU OPRICA
 • STYR. CEAHLAU NR 7
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BACILA DAN
 • BACILA DAN ----
 • Persoana Fizica - BACILA DAN
 • IULIU MANIU NR 69, BL.5p, AP 201
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
PACSAMAN GHEORGHE-SILVIU
 • PACSAMAN GHEORGHE-SILVIU ----
 • Persoana Fizica - PACSAMAN GHEORGHE-SILVIU
 • Barbatesti 123456
 • Va, Romania
EPURE FLORIN
 • EPURE FLORIN ----
 • Persoana Fizica - EPURE FLORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ROBERT ANDREI
 • ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - ROBERT ANDREI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RFC CITY S.R.L.
 • RFC CITY S.R.L. ----
 • RFC CITY S.R.L.
 • STR. DOINEI, NR.61-63
 • Fundeni 123456
 • Il, Romania
SADIK ALISSA
 • SADIK ALISSA ----
 • Persoana Fizica - SADIK ALISSA
 • BD. UNIRII NR 27, BL 15, SC.2, ET. 2, AP. 29
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
GRINDEI BENIAMIN
 • GRINDEI BENIAMIN ----
 • Persoana Fizica - GRINDEI BENIAMIN
 • BD. NICOLAE BALCESCU NR. 45, AP. 109
 • Campina 123456
 • Pr, Romania
PARASCHIV GABRIEL
 • PARASCHIV GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - PARASCHIV GABRIEL
 • STR. OITUZ
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
POPA VALENTIN
 • POPA VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - POPA VALENTIN
 • STR. BISERICII NR 29
 • Ianca 123456
 • Ol, Romania
BADEA CAROL
 • BADEA CAROL ----
 • Persoana Fizica - BADEA CAROL
 • STR. PUCHENI
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
ROXART SMART DESIGN S.R.L.
 • ROXART SMART DESIGN S.R.L. ----
 • ROXART SMART DESIGN S.R.L.
 • STR. MIMOZELOR, NR.30, CAMERA 1
 • Pantelimon 123456
 • Il, Romania
ANASTASIA IRINA ALEXANDRA
 • ANASTASIA IRINA ALEXANDRA ----
 • Persoana Fizica - ANASTASIA IRINA ALEXANDRA
 • TEASCULUI NR.21
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
BANUTA OCTAVIAN
 • BANUTA OCTAVIAN ----
 • Persoana Fizica - BANUTA OCTAVIAN
 • BLD. IULIU MANIU, NR.51 BL.22B
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE DRAGOS
 • GHEORGHE DRAGOS ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE DRAGOS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GOOdway Advertising
 • GOOdway Advertising ----
 • Persoana Fizica - GOOdway Advertising
 • - 123456
 • - , Romania
IONITA COSMIN-CONSTANTIN
 • IONITA COSMIN-CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - IONITA COSMIN-CONSTANTIN
 • STR. PROFESORILOR NR.14BIS
 • Buzau 123456
 • Bu, Romania
MUNTEANU DAN
 • MUNTEANU DAN ----
 • Persoana Fizica - MUNTEANU DAN
 • Petrachioaia 123456
 • Il, Romania
DULGHERU ROBERT
 • DULGHERU ROBERT ----
 • DULGHERU ROBERT
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
GYNECO LINE EXPERT S.R.L.
 • GYNECO LINE EXPERT S.R.L. ----
 • GYNECO LINE EXPERT S.R.L.
 • Str. GRUIULUI 63 Bl:D18A Et:PARTER Ap:4 Camera nr.2
 • Campulung 123456
 • Ar, Romania
ECOWES S.R.L.
 • ECOWES S.R.L. ----
 • ECOWES S.R.L.
 • STR. ANA IPATESCU, NR.52
 • Jilava 123456
 • Il, Romania
VIGAR MATTHEW
 • VIGAR MATTHEW ----
 • Persoana Fizica - VIGAR MATTHEW
 • Tirgoviste 123456
 • Da, Romania
DAREA GELU
 • DAREA GELU ----
 • Persoana Fizica - DAREA GELU
 • CALEA GIULESTI, NR.504
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
GREEN ECO CHOICE SRL
 • GREEN ECO CHOICE SRL ----
 • GREEN ECO CHOICE SRL
 • STR. COZIA, NR.17C, CAMERA 2
 • Gagu 123456
 • Il, Romania
STOICA FLORIN
 • STOICA FLORIN ----
 • Persoana Fizica - STOICA FLORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MILITARU VASILE
 • MILITARU VASILE ----
 • Persoana Fizica - MILITARU VASILE
 • COLENTINA NR. 62
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
D&A C.A.O. S.R.L.
 • D&A C.A.O. S.R.L. ----
 • D&A C.A.O. S.R.L.
 • STR. APUSULUI, NR.30, CAMERA 1, BL.N28, SC.1, ET.4, AP.9
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
GAMAN BOGDAN
 • GAMAN BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - GAMAN BOGDAN
 • ALEEA GHENCEA NR 2
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
OPRITA VLAD
 • OPRITA VLAD ----
 • Persoana Fizica - OPRITA VLAD
 • STR. HERTA NR 11
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SUHALESCHI ANDREI IOAN
 • SUHALESCHI ANDREI IOAN ----
 • Persoana Fizica - SUHALESCHI ANDREI IOAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
FERARU NICOLAE
 • FERARU NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - FERARU NICOLAE
 • STR. ZAMFIR MARCU NR 206
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PATROI CORNELIU AGENT ASIGURARI
 • PATROI CORNELIU AGENT ASIGURARI ----
 • Persoana Fizica - PATROI CORNELIU AGENT ASIGURARI
 • STR. LAVANDEI, NR.10, BL.O12, SC.C, ET.4, AP.134
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CASCATAU ANDREREA MADALINA
 • CASCATAU ANDREREA MADALINA ----
 • Persoana Fizica - CASCATAU ANDREREA MADALINA
 • Str. Sos.Berceni, Nr. 20, Bl. 5, Sc. 1, AP.20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CASCATAU ANDREEA MADALINA
 • CASCATAU ANDREEA MADALINA ----
 • Persoana Fizica - CASCATAU ANDREEA MADALINA
 • Str. Sos.Berceni, Nr. 20, Bl. 5, Sc. 1,Ap. 20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
SPRINT DESIGN CONSULTING S.R.L.
 • SPRINT DESIGN CONSULTING S.R.L. ----
 • SPRINT DESIGN CONSULTING S.R.L.
 • STR. VALEA BUZAULUI, NR.1, BL.G7, SC.7, ET.3, AP.102
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
ZITA QUALITY SUPPORT SERVICES SRL
 • ZITA QUALITY SUPPORT SERVICES SRL ----
 • ZITA QUALITY SUPPORT SERVICES SRL
 • STR. EROU IANCU NICOLAE, NR.103, BL.VILA G32
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
TRIMARK PLUS SRL
 • TRIMARK PLUS SRL ----
 • TRIMARK PLUS SRL
 • STR. AVRIG, NR.41, BL.460, SC.1, ET.8, AP.54
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STANCIOIU BOGDAN
 • STANCIOIU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - STANCIOIU BOGDAN
 • Str.Cetatea de Balta,nr116,bl8,scF,et2,ap83,sect6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ROMANASU STEFANITA-OVIDIU
 • ROMANASU STEFANITA-OVIDIU ----
 • Persoana Fizica - ROMANASU STEFANITA-OVIDIU
 • STR. CONSTANTIN BRANCOVEANU, NR 69, BL.B3, ET.1 AP.6
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
JUBILTA MARIUS
 • JUBILTA MARIUS ----
 • Persoana Fizica - JUBILTA MARIUS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
LOVIA MOTORS GROUP S.R.L.
 • LOVIA MOTORS GROUP S.R.L. ----
 • LOVIA MOTORS GROUP S.R.L.
 • STR. AMURGULUI, NR.17, CONSTRUCTIA C1, PARTER, BL.1, AP.1
 • Popesti Leordeni 123456
 • Il, Romania
URSU IVAN
 • URSU IVAN ----
 • Persoana Fizica - URSU IVAN
 • SOS. ANDRONACHE NR 226
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DRAGAN EMANUEL
 • DRAGAN EMANUEL ----
 • Persoana Fizica - DRAGAN EMANUEL
 • BAIA DE ARIES NR. 9A
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SANDULESCU ALEX
 • SANDULESCU ALEX ----
 • Persoana Fizica - SANDULESCU ALEX
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MITROI IULIAN
 • MITROI IULIAN ----
 • Persoana Fizica - MITROI IULIAN
 • Petresti 123456
 • Il, Romania
MOISESCU VASILE
 • MOISESCU VASILE ----
 • Persoana Fizica - MOISESCU VASILE
 • SOS. PANTELIMON NR 111, BL. 400C, SC. 1, ET 4, AP 51
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GOCIU TRADING S.R.L.
 • GOCIU TRADING S.R.L. ----
 • GOCIU TRADING S.R.L.
 • STR. TUDOR GOCIU, NR.5, ET.1, AP.CAMERA 3
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
DOREL BOALCA
 • DOREL BOALCA ----
 • Persoana Fizica - DOREL BOALCA
 • Str. Partiturii, Nr. 10, Bl. 63, Sc. A,Ap. 1
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
Voinea Cristian
 • Voinea Cristian ----
 • Persoana Fizica - Voinea Cristian
 • Postalionului 93-95 bl A sca A ap 20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU ALEXANDRU
 • ALEXANDRU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU ALEXANDRU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE LAURENTIU
 • GHEORGHE LAURENTIU ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE LAURENTIU
 • Buzau 123456
 • Bu, Romania
RENDA ACT S.R.L.
 • RENDA ACT S.R.L. ----
 • RENDA ACT S.R.L.
 • STR. LT. SACHELARIE VISARION, NR.16, CAMERA 1, BL.118A, SC.A, ET.10, AP.44
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STATESCU SILVIA
 • STATESCU SILVIA ----
 • Persoana Fizica - STATESCU SILVIA
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
POPESCU LUMINITA
 • POPESCU LUMINITA ----
 • Persoana Fizica - POPESCU LUMINITA
 • SOS. COLENTINA NR 60, BL. 103, SC. B, ET. 6, AP 74
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
FRANCU VIOLETA MARIANA
 • FRANCU VIOLETA MARIANA ----
 • Persoana Fizica - FRANCU VIOLETA MARIANA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
POPESCU ANCA
 • POPESCU ANCA ----
 • Persoana Fizica - POPESCU ANCA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
LUPU GABRIELA
 • LUPU GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - LUPU GABRIELA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TRUTA LILIAN IONUT
 • TRUTA LILIAN IONUT ----
 • Persoana Fizica - TRUTA LILIAN IONUT
 • SOS. ANDRONACHE NR 190a
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ARPAD HALLER
 • ARPAD HALLER ----
 • Persoana Fizica - ARPAD HALLER
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SEKEY PRESS SRL
 • SEKEY PRESS SRL ----
 • SEKEY PRESS SRL
 • ALEEA VALEA PRAHOVEI, NR.1A, BL.825, SC.3, ET.7, AP.119
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
UNGUREANU GABRIEL
 • UNGUREANU GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - UNGUREANU GABRIEL
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DEMETRESCU IULIAN
 • DEMETRESCU IULIAN ----
 • Persoana Fizica - DEMETRESCU IULIAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MITEL CIPRIAN
 • MITEL CIPRIAN ----
 • Persoana Fizica - MITEL CIPRIAN
 • STR. CALEA BUCURESTILOR, NR.26, CONSTRUCTIA C4, C5
 • Petresti 123456
 • Il, Romania
SIMAC IMPEX TRADING S.R.L.
 • SIMAC IMPEX TRADING S.R.L. ----
 • SIMAC IMPEX TRADING S.R.L.
 • STR. PREL.GHENCEA, NR.28, BL.C5, SC.E, ET.1, AP.161
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
MIHAI IONUT BADEA
 • MIHAI IONUT BADEA ----
 • Persoana Fizica - MIHAI IONUT BADEA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ROSCA SORIN
 • ROSCA SORIN ----
 • Persoana Fizica - ROSCA SORIN
 • Buftea 123456
 • Il, Romania
NAE AUREL
 • NAE AUREL ----
 • Persoana Fizica - NAE AUREL
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STANCIU CARMEN CORINA
 • STANCIU CARMEN CORINA ----
 • Persoana Fizica - STANCIU CARMEN CORINA
 • Galati 123456
 • Ga, Romania
VOICU BOGDAN
 • VOICU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - VOICU BOGDAN
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ANAMARTO INVESTMENTS S.R.L.
 • ANAMARTO INVESTMENTS S.R.L. ----
 • ANAMARTO INVESTMENTS S.R.L.
 • STR. ARDELENI, NR.17B, CAMERA 2, ET.1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
VILLAS DIVISION S.R.L.
 • VILLAS DIVISION S.R.L. ----
 • VILLAS DIVISION S.R.L.
 • CALEA DUDESTI, NR.94, CAMERA 1, ET.7, AP.9
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
SARBU MIHAI
 • SARBU MIHAI ----
 • Persoana Fizica - SARBU MIHAI
 • Berceni 123456
 • Il, Romania
IAGAR BIANCA-MAARILENA-MIHAELA
 • IAGAR BIANCA-MAARILENA-MIHAELA ----
 • Persoana Fizica - IAGAR BIANCA-MAARILENA-MIHAELA
 • SOS.BERCENI NR.23 BL.35 SC.A AP.3
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CHITOROAGA ALEXANDRU
 • CHITOROAGA ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - CHITOROAGA ALEXANDRU
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ZMARANDACHE CATALIN
 • ZMARANDACHE CATALIN ----
 • Persoana Fizica - ZMARANDACHE CATALIN
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
VASILESCU IULIAN
 • VASILESCU IULIAN ----
 • Persoana Fizica - VASILESCU IULIAN
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
EPURE MARIAN
 • EPURE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - EPURE MARIAN
 • Salcia 123456
 • Pr, Romania
ANGHEL OVIDIU
 • ANGHEL OVIDIU ----
 • Persoana Fizica - ANGHEL OVIDIU
 • Strada Toamnei, nr. 18, bl. 2, sc. A, ap. 30, et. 6
 • Brasov 123456
 • Br, Romania
Marius Capota
 • Marius Capota ----
 • Persoana Fizica - Marius Capota
 • Str Crizantemelor nr 18
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
SPECIALIST IN RECONDITIONARE S.R.L.
 • SPECIALIST IN RECONDITIONARE S.R.L. ----
 • SPECIALIST IN RECONDITIONARE S.R.L.
 • B-DUL NICOLAE TITULESCU, NR.163, CAMERA NR. 1, BL.20, SC.1, ET.9, AP.33
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
NEW PROJECT RESIDENCE S.R.L.
 • NEW PROJECT RESIDENCE S.R.L. ----
 • NEW PROJECT RESIDENCE S.R.L.
 • STR. ALUNIS, NR.313
 • Magurele 123456
 • Il, Romania
ION ANA-MARIA-CODRUTA
 • ION ANA-MARIA-CODRUTA ----
 • Persoana Fizica - ION ANA-MARIA-CODRUTA
 • STR. LAZARICA PETRESCU NR.2, BL.51B, SC.A
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
GLIJIN ANDREI
 • GLIJIN ANDREI ----
 • Persoana Fizica - GLIJIN ANDREI
 • Str. Vitejilor, Nr. 9, Bl. 110, Sc. A, Ap. 16
 • Ploiesti 123456
 • Pr, Romania
STEFANIA IRINA GABRIELA
 • STEFANIA IRINA GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - STEFANIA IRINA GABRIELA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BANU GABRIEL
 • BANU GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - BANU GABRIEL
 • STR. STEFAN CEL MARE NR 30
 • Bragadiru 123456
 • Il, Romania
PITA PRIMA S.R.L.
 • PITA PRIMA S.R.L. ----
 • PITA PRIMA S.R.L.
 • Str. VASILE ALECSANDRI 3 vila C1, parter
 • Oras Voluntari 123456
 • Il, Romania
SIMULEI IOANA ANAMARIA
 • SIMULEI IOANA ANAMARIA ----
 • Persoana Fizica - SIMULEI IOANA ANAMARIA
 • Str Crizantemelor nr 18
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
MANEA STEFAN
 • MANEA STEFAN ----
 • Persoana Fizica - MANEA STEFAN
 • SOS GIURGIULUI, NR 164
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
GRI IT SRL
 • GRI IT SRL ----
 • GRI IT SRL
 • STR. MATEI BASARAB, NR.69 B
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
Toma Marius
 • Toma Marius ----
 • Persoana Fizica - Toma Marius
 • - 123456
 • - , Romania
SYNESIS PARTNERS SRL
 • SYNESIS PARTNERS SRL ----
 • SYNESIS PARTNERS SRL
 • STR. GARLENI, NR.9, BL.C46, SC.1, ET.6, AP.40
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NEAGU FLORIN
 • NEAGU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - NEAGU FLORIN
 • Strada Primariei Nr 24
 • Ion Roata 123456
 • Ia, Romania
TDK DESIGN BROTHERS S.R.L.
 • TDK DESIGN BROTHERS S.R.L. ----
 • TDK DESIGN BROTHERS S.R.L.
 • STR. AMURGULUI, NR.22, BL.P3, SC.A, ET.3, AP.61
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
ALL IN ONE BUSINESS SRL
 • ALL IN ONE BUSINESS SRL ----
 • ALL IN ONE BUSINESS SRL
 • STR. LINISTEI, NR.80-82, AP.2
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ANA-MARIA VLADU
 • ANA-MARIA VLADU ----
 • Persoana Fizica - ANA-MARIA VLADU
 • Str Targu Neamt, 062058, Sect 6, Bucuresti
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania

Choice Shipping Address

×
NECUNOSCUT
 • NECUNOSCUT ----
 • Persoana Fizica - NECUNOSCUT
 • - 123456
 • - , Romania
SOMACO HOLDING DEVELOPMENT & DISTRIBUTION S.R.L.
 • SOMACO HOLDING DEVELOPMENT & DISTRIBUTION S.R.L. ----
 • SOMACO HOLDING DEVELOPMENT & DISTRIBUTION S.R.L.
 • B-DUL TIMISOARA, NR.92A, CONSTRUCTIILE 20865.C1-208865.C9
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
PLAN M PROFESIONAL SERVICES S.R.L.
 • PLAN M PROFESIONAL SERVICES S.R.L. ----
 • PLAN M PROFESIONAL SERVICES S.R.L.
 • STR. MAGNETULUI, NR.90
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
OFERTA
 • OFERTA ----
 • Persoana Fizica - OFERTA
 • - 123456
 • - , Romania
STEFANCRIS SERV 99 SRL
 • STEFANCRIS SERV 99 SRL ----
 • STEFANCRIS SERV 99 SRL
 • STR. TABLA BUTII, NR.80, CAMERA NR.2
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
RADIRA LOGICOM S.R.L.
 • RADIRA LOGICOM S.R.L. ----
 • RADIRA LOGICOM S.R.L.
 • STR. CEZAR BOLLIAC, NR.6
 • Ploiesti 123456
 • Pr, Romania
MOBILCOM 95 EXIM S.R.L.
 • MOBILCOM 95 EXIM S.R.L. ----
 • MOBILCOM 95 EXIM S.R.L.
 • STR. ROMBULUI, NR.19
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
FLOREA CRISTIAN
 • FLOREA CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - FLOREA CRISTIAN
 • - 123456
 • - , Romania
MATEI BADICA
 • MATEI BADICA ----
 • Persoana Fizica - MATEI BADICA
 • - 123456
 • - , Romania
BUNCIU CONSTRUCTII S.R.L.
 • BUNCIU CONSTRUCTII S.R.L. ----
 • BUNCIU CONSTRUCTII S.R.L.
 • STR. ION TURCEA, NR.18, BIROUL NR. 2
 • Dabuleni 123456
 • Do, Romania
MAZEN KHAMMASH
 • MAZEN KHAMMASH ----
 • Persoana Fizica - MAZEN KHAMMASH
 • STR. GAVANEI NR. 86 BIS, SAT DIRZA
 • Crevedia 123456
 • Da, Romania
STOICA IULIAN
 • STOICA IULIAN ----
 • Persoana Fizica - STOICA IULIAN
 • BLD.FICUSULUI NR.21-23 BL.5/4 SC.A ET.4 AP.10
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
MIRCOS SRL
 • MIRCOS SRL ----
 • MIRCOS SRL
 • STR. BRAILEI, NR.248, BL.F5, SC.1, ET.8, AP.36
 • Galati 123456
 • Ga, Romania
ADASCALITEI IRINA
 • ADASCALITEI IRINA ----
 • Persoana Fizica - ADASCALITEI IRINA
 • - 123456
 • - , Romania
CERCEL VASILE-DANIEL
 • CERCEL VASILE-DANIEL ----
 • Persoana Fizica - CERCEL VASILE-DANIEL
 • Ale. Imasului nr.7, bl. 42 sc.1, et.2 ap.11
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
STAN PETRISOR
 • STAN PETRISOR ----
 • Persoana Fizica - STAN PETRISOR
 • Str. Oltului, nr 5, bl. f10, sc.2, et.4, ap.3
 • Galati 123456
 • Ga, Romania
IVAN DANUT-PETRISOR
 • IVAN DANUT-PETRISOR ----
 • Persoana Fizica - IVAN DANUT-PETRISOR
 • PREL. GHENCEA, NR.289-293, SC .2, ET.3 AP.23
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
AURORA MARINELA MADALINA STOCHECI
 • AURORA MARINELA MADALINA STOCHECI ----
 • Persoana Fizica - AURORA MARINELA MADALINA STOCHECI
 • - 123456
 • - , Romania
BADIU ANDREI
 • BADIU ANDREI ----
 • Persoana Fizica - BADIU ANDREI
 • STR. FLOARE ROSIE, NR. 7, BL.51, SC.4, ET.7, AP.149
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TABIRGIC MARIUS MIHAI
 • TABIRGIC MARIUS MIHAI ----
 • Persoana Fizica - TABIRGIC MARIUS MIHAI
 • - 123456
 • - , Romania
ION AURELIAN-COSTIN
 • ION AURELIAN-COSTIN ----
 • Persoana Fizica - ION AURELIAN-COSTIN
 • STR. GALATA, NR.55, BL.d, et.5, ap.30
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
NEAGU STEFAN
 • NEAGU STEFAN ----
 • Persoana Fizica - NEAGU STEFAN
 • CAL. URZICENI, NR.163
 • Fierbintii de Sus 123456
 • Ia, Romania
NAE ORLANDO-EUGEN
 • NAE ORLANDO-EUGEN ----
 • Persoana Fizica - NAE ORLANDO-EUGEN
 • CAR.MICRO 5, BL.6, SC.A, ET.4, AP.20
 • Buzau 123456
 • Bu, Romania
KASTAMONU ROMANIA SA
 • KASTAMONU ROMANIA SA ----
 • Persoana Fizica - KASTAMONU ROMANIA SA
 • - 123456
 • - , Romania
HETTICH MARKETING- UND VERTRIEBS GMBH & CO KG
 • HETTICH MARKETING- UND VERTRIEBS GMBH & CO KG ----
 • Persoana Fizica - HETTICH MARKETING- UND VERTRIEBS GMBH & CO KG
 • - 123456
 • - , Romania
HAFELE ROMANIA SRL
 • HAFELE ROMANIA SRL ----
 • Persoana Fizica - HAFELE ROMANIA SRL
 • - 123456
 • - , Romania
DUMITRU GHEORGHE-CATALIN
 • DUMITRU GHEORGHE-CATALIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRU GHEORGHE-CATALIN
 • STR. MOINESTI NR.1 BL.127 SC.1 ET.1 AP.6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NANIS DRAGOS-ANDREI
 • NANIS DRAGOS-ANDREI ----
 • Persoana Fizica - NANIS DRAGOS-ANDREI
 • CAL.CRANGASI NR.16 BL.41 SC.1 ET.1 AP.3
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
VECTRA EUROLIFT SERVICE SRL
 • VECTRA EUROLIFT SERVICE SRL ----
 • VECTRA EUROLIFT SERVICE SRL
 • SOS. ODAI, NR.409
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
AEGEAN CATERING S.R.L.
 • AEGEAN CATERING S.R.L. ----
 • AEGEAN CATERING S.R.L.
 • STR. GEORGE CONSTANTINESCU, NR.2-4, BIROUL 2, CAMERA 615, ET.6
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
NICULESCU CARMEN
 • NICULESCU CARMEN ----
 • Persoana Fizica - NICULESCU CARMEN
 • STR. LT.GHEORGHE SAIDAC NR.9 BL.26 SC.4 ST.2, AP.54
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NICULESCU GHEORGHE-DRAGOS
 • NICULESCU GHEORGHE-DRAGOS ----
 • Persoana Fizica - NICULESCU GHEORGHE-DRAGOS
 • BD. CONSTRUCTORILOR , NR.17, BL.17 SC.1 ET.1 AP.5
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ARHIRE DANIELA
 • ARHIRE DANIELA ----
 • Persoana Fizica - ARHIRE DANIELA
 • Str. Energiei nr. 32
 • Bacau 123456
 • Ba, Romania
IORDACHE MADALIN-ANDREI
 • IORDACHE MADALIN-ANDREI ----
 • Persoana Fizica - IORDACHE MADALIN-ANDREI
 • STR. DUMITRU BRUMARESCU, NR.12 BL.D1 ET.6 AP.41
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
ZAMFIR ALIN
 • ZAMFIR ALIN ----
 • Persoana Fizica - ZAMFIR ALIN
 • BD. TIMISOARA, NR.63, BL.0D8, SC.F ET.9 AP.240
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DOROBANTU BOGDAN-VALERIU
 • DOROBANTU BOGDAN-VALERIU ----
 • Persoana Fizica - DOROBANTU BOGDAN-VALERIU
 • STR. TINERETULUI, NR.19 BL.3 ET.4 AP.82
 • Dudu 123456
 • Il, Romania
BUCUR ROBERT-STEFAN
 • BUCUR ROBERT-STEFAN ----
 • Persoana Fizica - BUCUR ROBERT-STEFAN
 • PRL. GHENCEA NR.53BIS, BL.F3, SC.B ET.6 AP.126
 • Bragadiru 123456
 • Il, Romania
VOICU IONUT-EDUARD
 • VOICU IONUT-EDUARD ----
 • Persoana Fizica - VOICU IONUT-EDUARD
 • STR. IOTUZ, NR.54E, ET.1 AP.2
 • Popesti Leordeni 123456
 • Il, Romania
PUHA SERGIU
 • PUHA SERGIU ----
 • Persoana Fizica - PUHA SERGIU
 • b-DUL TIMISOARA NR 101P
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BUCATARU DANIEL-IULIAN
 • BUCATARU DANIEL-IULIAN ----
 • Persoana Fizica - BUCATARU DANIEL-IULIAN
 • STR. ROPOTULUI NR.106A
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IANCU MARIAN-DANIEL
 • IANCU MARIAN-DANIEL ----
 • Persoana Fizica - IANCU MARIAN-DANIEL
 • DRM. PADUREA NEAGRA NR.52B
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
COPORAN NICU
 • COPORAN NICU ----
 • Persoana Fizica - COPORAN NICU
 • STR. PESCARILOR NR 2
 • Malu 123456
 • Gi, Romania
TANASESCU IULIAN ALEXANDRU
 • TANASESCU IULIAN ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TANASESCU IULIAN ALEXANDRU
 • - 123456
 • - , Romania
Coroiu Ovidiu Constantin
 • Coroiu Ovidiu Constantin ----
 • Persoana Fizica - Coroiu Ovidiu Constantin
 • RK 611730, aleea Cetatuia Nr 6 , bl M24, sc 7 , et 2 , ap 406 , sector 6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NISTOR IONELA
 • NISTOR IONELA ----
 • Persoana Fizica - NISTOR IONELA
 • str Luica Nr 35A bl 4/1 A SC b ap 92 etaj 6, sector 4 Bucuresti
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
TOMESCU VASILE CATALIN
 • TOMESCU VASILE CATALIN ----
 • Persoana Fizica - TOMESCU VASILE CATALIN
 • SOS COLENTINA,NR.32
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GHERMAN FLORIN-COSTIN
 • GHERMAN FLORIN-COSTIN ----
 • Persoana Fizica - GHERMAN FLORIN-COSTIN
 • STR. CANTACUZINO NR.208BIS
 • Ciocanesti 123456
 • Da, Romania
IONCESCU CRISTINA
 • IONCESCU CRISTINA ----
 • Persoana Fizica - IONCESCU CRISTINA
 • STR.PARTIZANILOR NR.4 BL.M3 SC.2 ET.4 AP.54
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
Diaconu Costel
 • Diaconu Costel ----
 • Persoana Fizica - Diaconu Costel
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CLAPSAN CONSTANTIN
 • CLAPSAN CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - CLAPSAN CONSTANTIN
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
TALU CONCEPT S.R.L.
 • TALU CONCEPT S.R.L. ----
 • TALU CONCEPT S.R.L.
 • STR. AMURGULUI, NR.33C, PARTER, TARLA 54/5, PARCELELE 18 SI 19, LOT 18 - LOT 1, AP.1
 • Popesti Leordeni 123456
 • Il, Romania
Nea Vasile
 • Nea Vasile ----
 • Persoana Fizica - Nea Vasile
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PROSTEANU ALIN-FLORIAN
 • PROSTEANU ALIN-FLORIAN ----
 • Persoana Fizica - PROSTEANU ALIN-FLORIAN
 • B-dul TIMISOARA NR.58J, BL.B8-B9 ET.3 AP B3
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
N & H PEGASUS CARS S.R.L.
 • N & H PEGASUS CARS S.R.L. ----
 • N & H PEGASUS CARS S.R.L.
 • DRUMUL GURA SIRIULUI, NR.11-15, SC.B, ET.PARTER, AP.7
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
FANE CIRCULAR
 • FANE CIRCULAR ----
 • Persoana Fizica - FANE CIRCULAR
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
Catrina Artur
 • Catrina Artur ----
 • Persoana Fizica - Catrina Artur
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DUMARI FOOD SRL
 • DUMARI FOOD SRL ----
 • DUMARI FOOD SRL
 • STR. DOINEI, NR.80, ET.1, AP.3
 • Fundeni 123456
 • Il, Romania
GABRIEL SIVU
 • GABRIEL SIVU ----
 • Persoana Fizica - GABRIEL SIVU
 • - 123456
 • - , Romania
MOBILIER.ARTS SRL
 • MOBILIER.ARTS SRL ----
 • MOBILIER.ARTS SRL
 • STR. BIRCA, NR.13, BL.M5, SC.2, ET.1, AP.66
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
GEORGE NASTASA
 • GEORGE NASTASA ----
 • Persoana Fizica - GEORGE NASTASA
 • DR. SARII, 116
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BANICA GEORGE
 • BANICA GEORGE ----
 • Persoana Fizica - BANICA GEORGE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
Ionita Gheorghe
 • Ionita Gheorghe ----
 • Persoana Fizica - Ionita Gheorghe
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MARCEL PANA
 • MARCEL PANA ----
 • Persoana Fizica - MARCEL PANA
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RAZVAN PROFIR
 • RAZVAN PROFIR ----
 • Persoana Fizica - RAZVAN PROFIR
 • - 123456
 • - , Romania
ION ION
 • ION ION ----
 • Persoana Fizica - ION ION
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
BUCATANU DANIEL
 • BUCATANU DANIEL ----
 • Persoana Fizica - BUCATANU DANIEL
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
UCIN COMPANY IMPEX S.R.L.
 • UCIN COMPANY IMPEX S.R.L. ----
 • UCIN COMPANY IMPEX S.R.L.
 • STR. BRATOCEA, NR.14
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
VLAD VOICU
 • VLAD VOICU ----
 • Persoana Fizica - VLAD VOICU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
NICULAE MARIAN
 • NICULAE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - NICULAE MARIAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CRISTI POPESCU
 • CRISTI POPESCU ----
 • Persoana Fizica - CRISTI POPESCU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DAN SORIN
 • DAN SORIN ----
 • Persoana Fizica - DAN SORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
KASTEL BUSINESS CONNECT S.R.L.
 • KASTEL BUSINESS CONNECT S.R.L. ----
 • KASTEL BUSINESS CONNECT S.R.L.
 • STR. LANULUI, NR.17B, CAM 1
 • Constanta 123456
 • Co, Romania
GHEORGHE FLORIN
 • GHEORGHE FLORIN ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE FLORIN
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
DRUGA CONSTANTIN-MARIN
 • DRUGA CONSTANTIN-MARIN ----
 • Persoana Fizica - DRUGA CONSTANTIN-MARIN
 • STR. CLOPOTARI BL.517 SC.C ET.2 AP.35
 • Giurgiu 123456
 • Gi, Romania
IULIADE BOGDAN
 • IULIADE BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - IULIADE BOGDAN
 • STR. REPUBLICII NR. 102 BL.12 B1, SC.1 AP.15
 • Ploiesti 123456
 • Pr, Romania
PUNGA ALIN- NICOLAE
 • PUNGA ALIN- NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - PUNGA ALIN- NICOLAE
 • SAT MIHAI VODA, STR SCOLII NR.93
 • Bolintin-Deal 123456
 • Gi, Romania
PINTILEASA BOGDAN-GABRIEL
 • PINTILEASA BOGDAN-GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - PINTILEASA BOGDAN-GABRIEL
 • SAT DOMNESTI, INT. TRASNETULUI, NR.16
 • Domnesti 123456
 • Il, Romania
ANGELS BREAD S.R.L.
 • ANGELS BREAD S.R.L. ----
 • ANGELS BREAD S.R.L.
 • DRUMUL PADUREA NEAGRA, NR.19-85, BL.CORP 21 A12, ET.4, AP.41
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
BADIRCEA MARIAN
 • BADIRCEA MARIAN ----
 • Persoana Fizica - BADIRCEA MARIAN
 • BLD DACIEI BL.40/853 SC.D ET.1 AP.46
 • Giurgiu 123456
 • Gi, Romania
IVAN GHEORGHITA
 • IVAN GHEORGHITA ----
 • Persoana Fizica - IVAN GHEORGHITA
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CRISTEA CRISTIANA
 • CRISTEA CRISTIANA ----
 • Persoana Fizica - CRISTEA CRISTIANA
 • SAT BICU STR LIZIEREI NR 1
 • Joita 123456
 • Gi, Romania
ION OGLINZI
 • ION OGLINZI ----
 • Persoana Fizica - ION OGLINZI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SEIRA RAV CONSTRUCT SRL
 • SEIRA RAV CONSTRUCT SRL ----
 • SEIRA RAV CONSTRUCT SRL
 • STR. MURGENI, NR.7, BL.L27, SC.A, ET.8, AP.52
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
CRISTODORESCU FLORIN
 • CRISTODORESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - CRISTODORESCU FLORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MARINESCU MARIUS-EUGENIU
 • MARINESCU MARIUS-EUGENIU ----
 • Persoana Fizica - MARINESCU MARIUS-EUGENIU
 • DRUMUL CHEILE TURZII, NR.64A
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
TRIDENT MOB SRL
 • TRIDENT MOB SRL ----
 • TRIDENT MOB SRL
 • STR. MANTOPOL, NR.10
 • Mogosoaia 123456
 • Il, Romania
MATTYAS COMMERCE TRADING S.R.L.
 • MATTYAS COMMERCE TRADING S.R.L. ----
 • MATTYAS COMMERCE TRADING S.R.L.
 • Sos. Pipera-Tunari (actual B-dul Pipera) 198C Bl:C6 Sc:F Et:2 Ap:17 Tronson Est
 • Oras Voluntari 123456
 • Il, Romania
MANOLACHE ANDREI GABRIEL
 • MANOLACHE ANDREI GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - MANOLACHE ANDREI GABRIEL
 • STR. ION BAICOIANU NR 243
 • Tancabesti 123456
 • Il, Romania
NICU TUDOR
 • NICU TUDOR ----
 • Persoana Fizica - NICU TUDOR
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
HAZELNUT INVESTMENT S.R.L.
 • HAZELNUT INVESTMENT S.R.L. ----
 • HAZELNUT INVESTMENT S.R.L.
 • STR. VISINILOR, NR.19, CAMERA 7, ET.2, AP.5
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DOC PROJECT S.R.L.
 • DOC PROJECT S.R.L. ----
 • DOC PROJECT S.R.L.
 • Aleea ION AGARBICEANU 3-11 Et:11 Ap:117 - Bucuresti
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
STEFAN GEORGE
 • STEFAN GEORGE ----
 • Persoana Fizica - STEFAN GEORGE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
DESIGN TECHNOLOGIES & CUSTOM SOLUTIONS S.R.L.
 • DESIGN TECHNOLOGIES & CUSTOM SOLUTIONS S.R.L. ----
 • DESIGN TECHNOLOGIES & CUSTOM SOLUTIONS S.R.L.
 • INTR. HELIADE INTRE VII, NR.5
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MOBIA ELITE DESIGN S.R.L.
 • MOBIA ELITE DESIGN S.R.L. ----
 • MOBIA ELITE DESIGN S.R.L.
 • ALEEA DINOGETIA, NR.32A, ET.3, AP.11
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MANDOC MARIAN
 • MANDOC MARIAN ----
 • Persoana Fizica - MANDOC MARIAN
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
MOBIL-ONE SRL
 • MOBIL-ONE SRL ----
 • MOBIL-ONE SRL
 • B-DUL IULIU MANIU, NR.103, BL.B, SC.1, ET.3, AP.15
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TOMA GEORGE-ALFRED
 • TOMA GEORGE-ALFRED ----
 • Persoana Fizica - TOMA GEORGE-ALFRED
 • BLD. Timisoara , nr.101 y, bl.C, sc.A, et.4, ap.17
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU VISAN
 • ALEXANDRU VISAN ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU VISAN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN HOME CLIMA
 • ADRIAN HOME CLIMA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN HOME CLIMA
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
IULIAN MARIMOB
 • IULIAN MARIMOB ----
 • Persoana Fizica - IULIAN MARIMOB
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CONDUR FLORIN
 • CONDUR FLORIN ----
 • Persoana Fizica - CONDUR FLORIN
 • Str. Zarandului Bl. 52, Sc. B, Ap. 12
 • - 123456
 • - , Romania
VASILE CRISTIAN
 • VASILE CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - VASILE CRISTIAN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
INDIGO-MOB SRL
 • INDIGO-MOB SRL ----
 • INDIGO-MOB SRL
 • SOS. VERGULUI, NR.59, ET.P
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SORIN MIHALACHE
 • SORIN MIHALACHE ----
 • Persoana Fizica - SORIN MIHALACHE
 • Chiajna 123456
 • Il, Romania
 •  ----
 • Persoana Fizica -
 •  123456
 • , Romania
PANDELEA GABRIELA
 • PANDELEA GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - PANDELEA GABRIELA
 • Str. Valea Argesului nr 5, bl.C1, ap 124
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
DUMITRESCU FLORIN
 • DUMITRESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU FLORIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PIZZERIA SCARABEL S.R.L.
 • PIZZERIA SCARABEL S.R.L. ----
 • PIZZERIA SCARABEL S.R.L.
 • SOS. COLENTINA, NR.382
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IORDACHESCU IOAN
 • IORDACHESCU IOAN ----
 • Persoana Fizica - IORDACHESCU IOAN
 • STR. MALINULUI, NR.5 BL.12BIS, SC.3 ET.4 AP 46
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
SORIN VLAD
 • SORIN VLAD ----
 • Persoana Fizica - SORIN VLAD
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PIRVAN CRISTI
 • PIRVAN CRISTI ----
 • Persoana Fizica - PIRVAN CRISTI
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
ZINGANA S.R.L.
 • ZINGANA S.R.L. ----
 • ZINGANA S.R.L.
 • STR. GHEORGHE DOJA, NR.36A
 • Alexandria 123456
 • Te, Romania
PHOENIX INTERMED CONSTRUCTION SRL
 • PHOENIX INTERMED CONSTRUCTION SRL ----
 • PHOENIX INTERMED CONSTRUCTION SRL
 • P-TA WALTER MARACINEANU, NR.1-3, CAMERA 32, ET.3
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ZAHA CRISTIAN-FLORIN
 • ZAHA CRISTIAN-FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ZAHA CRISTIAN-FLORIN
 • STR. POMARLA NR.2 BL.B20 SC.1, ET.3, AP.10
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
RUSU RADU
 • RUSU RADU ----
 • Persoana Fizica - RUSU RADU
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
TUDORICA FLORIN
 • TUDORICA FLORIN ----
 • Persoana Fizica - TUDORICA FLORIN
 • STR. CUZA VODA NR. 27
 • Potlogeni 123456
 • Ol, Romania
IV SOFTWARE CONSULTING SRL
 • IV SOFTWARE CONSULTING SRL ----
 • IV SOFTWARE CONSULTING SRL
 • SOS. BERCENI, NR.96, BL.B, ET.12, AP.B12.08
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
ANDREI FLORIN
 • ANDREI FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ANDREI FLORIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
ELLA INTER BUSINESS S.R.L.
 • ELLA INTER BUSINESS S.R.L. ----
 • ELLA INTER BUSINESS S.R.L.
 • Str. PLEVNEI 17 Vila 16A
 •  123456
 • , Romania
ENACHE IONUT
 • ENACHE IONUT ----
 • Persoana Fizica - ENACHE IONUT
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
DR.STOIAN ERNA-ACTIVITATE MEDICALA
 • DR.STOIAN ERNA-ACTIVITATE MEDICALA ----
 • Persoana Fizica - DR.STOIAN ERNA-ACTIVITATE MEDICALA
 • BLD. IULIU MANIU, NR.17, BL.21P, SC.1, ET.1, AP.7
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
STARSTICKER S.R.L.
 • STARSTICKER S.R.L. ----
 • STARSTICKER S.R.L.
 • STR. PRELUNGIREA GHENCEA, NR.45, CAMERA NR.1, BL.D1, SC.1, ET.1, AP.9
 • Bragadiru 123456
 • Il, Romania
GEORGESCU MARIUS
 • GEORGESCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - GEORGESCU MARIUS
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
JAN BUCATANU
 • JAN BUCATANU ----
 • Persoana Fizica - JAN BUCATANU
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
MITOI STELEA
 • MITOI STELEA ----
 • Persoana Fizica - MITOI STELEA
 • BLD. BUCURESTI BL.63/2D SC.E, ET.3 AP.90
 • Giurgiu 123456
 • Gi, Romania
DINU GEORGE
 • DINU GEORGE ----
 • Persoana Fizica - DINU GEORGE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
DEGRIZE INDUSTRIAL TECHNOLOGY SRL
 • DEGRIZE INDUSTRIAL TECHNOLOGY SRL ----
 • DEGRIZE INDUSTRIAL TECHNOLOGY SRL
 • ALEEA DIHAM, NR.5, BL.M5, SC.2, ET.7, AP.91
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SETTIMO CONCEPT SRL
 • SETTIMO CONCEPT SRL ----
 • SETTIMO CONCEPT SRL
 • STR. AGRICULTORI, NR.117, BL.81, SC.2, ET.3, AP.46
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
PACELIUC RODICA
 • PACELIUC RODICA ----
 • Persoana Fizica - PACELIUC RODICA
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
EXQUISITE INTERIORS S.R.L.
 • EXQUISITE INTERIORS S.R.L. ----
 • EXQUISITE INTERIORS S.R.L.
 • STR. PANDURI, NR.55
 • Urziceni 123456
 • Ia, Romania
VLADU ANA-MARIA
 • VLADU ANA-MARIA ----
 • Persoana Fizica - VLADU ANA-MARIA
 • STR. TARGU NEAMT NR.16A, BL.B36 SC.2 ET.2 AP.22
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
DUMITRACHE ADRIAN
 • DUMITRACHE ADRIAN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRACHE ADRIAN
 • STR. CETATEA DE BALTA NR.126 BL.11 SC.2 AP.24
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
RADU DORIN
 • RADU DORIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DORIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
TERIANU ALEXANDRU
 • TERIANU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TERIANU ALEXANDRU
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
INSTAL ELECTRO
 • INSTAL ELECTRO ----
 • Persoana Fizica - INSTAL ELECTRO
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
INTERIOR MOBIL S.R.L.
 • INTERIOR MOBIL S.R.L. ----
 • INTERIOR MOBIL S.R.L.
 • DRUMUL DE CENTURA CHITILA-DRAGOMIRESTI, TARLA 25, HALA 1, ZONA B, CLADIREA C7, SPATIUL IN SUPRAFATA
 • Chitila 123456
 • Il, Romania
CHIRA FLORIAN-IONEL
 • CHIRA FLORIAN-IONEL ----
 • Persoana Fizica - CHIRA FLORIAN-IONEL
 • STR. ZAMBILELOR NR.11
 • Pantelimon 123456
 • Il, Romania
SAVA PETRE
 • SAVA PETRE ----
 • Persoana Fizica - SAVA PETRE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PETCU MARIUS
 • PETCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - PETCU MARIUS
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
OPREA CONSTANTIN
 • OPREA CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - OPREA CONSTANTIN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CLIENT
 • CLIENT ----
 • Persoana Fizica - CLIENT
 • - 123456
 • - , Romania
ROBI XILO
 • ROBI XILO ----
 • Persoana Fizica - ROBI XILO
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
NUVIA STUDIO S.R.L.
 • NUVIA STUDIO S.R.L. ----
 • NUVIA STUDIO S.R.L.
 • STR. MAXIM GORKI, NR.1, SC.A, ET.2, AP.10
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
MIHAI MATEI
 • MIHAI MATEI ----
 • Persoana Fizica - MIHAI MATEI
 • Bucuresti, Str Nicolae Staicovici 23, sector 5, Bucuresti
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L. ----
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • STR. OASULUI, NR.40, CAMERA NR. 1, ET.1, AP.14
 • Otopeni 123456
 • Il, Romania
VILCEANU CONSTANTIN
 • VILCEANU CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - VILCEANU CONSTANTIN
 • STR. CRIZANTEMELOR NR.23
 • Chiajna 123456
 • Il, Romania
OPRINESC OLIMPIU
 • OPRINESC OLIMPIU ----
 • Persoana Fizica - OPRINESC OLIMPIU
 • STR. BISERICILOR NR.34
 • Hateg 123456
 • Hu, Romania
EAST METALLSCHNEIDER S.R.L.
 • EAST METALLSCHNEIDER S.R.L. ----
 • EAST METALLSCHNEIDER S.R.L.
 • STR. LAZAR GHEORGHE, NR.28
 • Calarasi 123456
 • Ca, Romania
BARCA DANIEL
 • BARCA DANIEL ----
 • Persoana Fizica - BARCA DANIEL
 • Str. Hortensiei nr. 6
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
MARIN ADRIAN
 • MARIN ADRIAN ----
 • Persoana Fizica - MARIN ADRIAN
 • MAIOR VASILE BACILA NR 1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PANAIT FLORIN
 • PANAIT FLORIN ----
 • Persoana Fizica - PANAIT FLORIN
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CHIHAIA MITICA
 • CHIHAIA MITICA ----
 • Persoana Fizica - CHIHAIA MITICA
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
JOITA FLORIN
 • JOITA FLORIN ----
 • Persoana Fizica - JOITA FLORIN
 • STR. MOINESTI NR.5 BL.130 SC.1 ET.5 AP.19
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
Cleaf
 • Cleaf ----
 • Persoana Fizica - Cleaf
 • - 123456
 • - , Romania
SIMART ARHITECTURE S.A.
 • SIMART ARHITECTURE S.A. ----
 • SIMART ARHITECTURE S.A.
 • INTR. ROCILOR, NR.12-16, C2, CAMERA 16
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DAVISA MOB DESIGN SRL
 • DAVISA MOB DESIGN SRL ----
 • DAVISA MOB DESIGN SRL
 • STR. ORHIDEELOR, NR.5, CONSTRUCTIA C1, CAMERA NR. 2
 • Branesti 123456
 • Il, Romania
EGGER ROMANIA SRL
 • EGGER ROMANIA SRL ----
 • EGGER ROMANIA SRL
 • STR. AUSTRIEI, NR.2
 • Radauti 123456
 • Su, Romania
SMART LOBSTER SRL
 • SMART LOBSTER SRL ----
 • SMART LOBSTER SRL
 • SOS. PANTELIMON, NR.255, CAMERA NR. 2, BL.43, SC.F, ET.4, AP.216
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
FEHU BROKER DE ASIGURARE SRL
 • FEHU BROKER DE ASIGURARE SRL ----
 • FEHU BROKER DE ASIGURARE SRL
 • STR. GALA GALACTION, NR.74, CAMERA 2, AP.2
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ECOLIFE SYSTEMS TECHNOLOGIES SRL
 • ECOLIFE SYSTEMS TECHNOLOGIES SRL ----
 • ECOLIFE SYSTEMS TECHNOLOGIES SRL
 • BLD. UNIRII, NR.61, BL.F3, SC.5, ET.3, AP.125
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
VASILE NASTASE
 • VASILE NASTASE ----
 • Persoana Fizica - VASILE NASTASE
 • - 123456
 • - , Romania
ONEL FLORIN
 • ONEL FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ONEL FLORIN
 • DRM. VALEA CRICOVULUI, NR 13-19 BL.CORP c SC.2 ET.1 AP.7
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ION GABRIELA-ANCA
 • ION GABRIELA-ANCA ----
 • Persoana Fizica - ION GABRIELA-ANCA
 • STR. PRUNARU NR.1 BL.9 SC.B ET.3 AP.47
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
DOBRE DAVID
 • DOBRE DAVID ----
 • Persoana Fizica - DOBRE DAVID
 • STR. BRADULUI NR.51
 • Targsoru Vechi 123456
 • Pr, Romania
BLUDECO CONCEPT SRL
 • BLUDECO CONCEPT SRL ----
 • BLUDECO CONCEPT SRL
 • STR. VINTILA MIHAILESCU, NR.9, BL.56, SC.A, ET.2, AP.11
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
PANAITE LUCIAN CONSTANTIN
 • PANAITE LUCIAN CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - PANAITE LUCIAN CONSTANTIN
 • STR PANAITE NR 125
 • Valea Marului 123456
 • Ga, Romania
Posdarescu Mihail Marian
 • Posdarescu Mihail Marian ----
 • Persoana Fizica - Posdarescu Mihail Marian
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
GARNAUTAN GHEORGHE
 • GARNAUTAN GHEORGHE ----
 • Persoana Fizica - GARNAUTAN GHEORGHE
 • - 123456
 • - , Romania
ALBERTO MOB S.R.L.
 • ALBERTO MOB S.R.L. ----
 • ALBERTO MOB S.R.L.
 • STR. LILIACULUI, NR.11D, CAMERA 1
 • Afumati 123456
 • Il, Romania
MASTAN OCTAVIAN
 • MASTAN OCTAVIAN ----
 • Persoana Fizica - MASTAN OCTAVIAN
 • JIAN STERIADE NR 1
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
SORIN VLAD
 • SORIN VLAD ----
 • Persoana Fizica - SORIN VLAD
 • Sos. Fundeni nr 74
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
IULIAN GUTU
 • IULIAN GUTU ----
 • Persoana Fizica - IULIAN GUTU
 • STR ZBOINA NEAGRA 6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CSEH FILM PRODUCTION S.R.L.
 • CSEH FILM PRODUCTION S.R.L. ----
 • CSEH FILM PRODUCTION S.R.L.
 • PREL. GHENCEA, NR.124D, TRONSON 1, ET.9, AP.125
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DAMIR CONSTRUCT IMOB SRL
 • DAMIR CONSTRUCT IMOB SRL ----
 • DAMIR CONSTRUCT IMOB SRL
 • STR. CORVINILOR, NR.13, ET.MANSARDA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SOCIETATEA COMERCIALA DE PRODUCTIE CONSTRUCTII COMERT SERVICII SI IMPORT EXPORT LIVISTY S.R.L.
 • SOCIETATEA COMERCIALA DE PRODUCTIE CONSTRUCTII COMERT SERVICII SI IMPORT EXPORT LIVISTY S.R.L. ----
 • SOCIETATEA COMERCIALA DE PRODUCTIE CONSTRUCTII COMERT SERVICII SI IMPORT EXPORT LIVISTY S.R.L.
 • STR. PARGARILOR, NR.29
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MIHAI SANDU
 • MIHAI SANDU ----
 • Persoana Fizica - MIHAI SANDU
 • SOLDAT NITA ENE NR 62
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
KARA DISTRIB SRL
 • KARA DISTRIB SRL ----
 • KARA DISTRIB SRL
 • BLD. IULIU MANIU, NR.7, BL.PARCELA NR.276, ET.ETAJ
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BADEA GHEORGHE AURELIAN
 • BADEA GHEORGHE AURELIAN ----
 • Persoana Fizica - BADEA GHEORGHE AURELIAN
 • STR TINERETULUI, NR.17
 • Chiajna 123456
 • Il, Romania
PANGULEA IONUT GABRIEL
 • PANGULEA IONUT GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - PANGULEA IONUT GABRIEL
 • - 123456
 • - , Romania
CATRINA CRISTIAN
 • CATRINA CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - CATRINA CRISTIAN
 • SOS. ANDRONACHE NR 203
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • GHEORGHE MIOARA LILIANA ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • STR. MAIOR BACILA NR 30
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA ----
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • STR. CAMPIA LIBERTATII NR 46, BL 52, SC. 1, ET. 4 AP. 13
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
CUBE PRODUCTION SRL
 • CUBE PRODUCTION SRL ----
 • CUBE PRODUCTION SRL
 • STR. INTRAREA PATRARULUI, NR.17
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
FLORE LIVIU ALEXANDRU
 • FLORE LIVIU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - FLORE LIVIU ALEXANDRU
 • Bld. Apicultorilor , Nr. 12-16, Ap.42
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN ZAMFIRA
 • ADRIAN ZAMFIRA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN ZAMFIRA
 • STR. GRIGORE MOISIL NR .10
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
IFRIM DANIEL
 • IFRIM DANIEL ----
 • Persoana Fizica - IFRIM DANIEL
 • STR. POLITEHNICII NR.5, BL.8 SC.2 ET.3 AP.58
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
VALBO RELAX SRL
 • VALBO RELAX SRL ----
 • VALBO RELAX SRL
 • STR. LT.AV. FUICA VASILE, NR.27, ET.P, AP.2
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
MEFIN OPERATIVE SRL
 • MEFIN OPERATIVE SRL ----
 • MEFIN OPERATIVE SRL
 • INTR. VICTOR EFTIMIU, NR.9, CAMERA 4, SC.B, AP.95
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
LUCKY SERV LOGISTIC S.R.L.
 • LUCKY SERV LOGISTIC S.R.L. ----
 • LUCKY SERV LOGISTIC S.R.L.
 • STR. PETRE ISPIRESCU, NR.13, BL.M216, SC.1, ET.3, AP.12
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
ANGHEL FANEL
 • ANGHEL FANEL ----
 • Persoana Fizica - ANGHEL FANEL
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DFG CODE TECHNOLOGY S.R.L.
 • DFG CODE TECHNOLOGY S.R.L. ----
 • DFG CODE TECHNOLOGY S.R.L.
 • STR. PRINCIPALA, NR.20, CONSTRUCTIA C1
 • Ciuperceni 123456
 • Te, Romania
ESENTIS S.R.L.
 • ESENTIS S.R.L. ----
 • ESENTIS S.R.L.
 • STR. STANILESTI, NR.27B, 1 CAMERA
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
SIMION MARIN
 • SIMION MARIN ----
 • Persoana Fizica - SIMION MARIN
 • Lupsanu 123456
 • Ca, Romania
QUANTUM LEAP MANAGEMENT SRL
 • QUANTUM LEAP MANAGEMENT SRL ----
 • QUANTUM LEAP MANAGEMENT SRL
 • ALEEA VARFU CU DOR, NR.6
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
NAE EUGEN
 • NAE EUGEN ----
 • Persoana Fizica - NAE EUGEN
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
SMART IDEEA CONCEPT S.R.L.
 • SMART IDEEA CONCEPT S.R.L. ----
 • SMART IDEEA CONCEPT S.R.L.
 • SOS. PIPERA-TUNARI, NR.1/5, CAMERA NR. 3, ET.2, AP.6
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
ROBERT ANDREI
 • ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - ROBERT ANDREI
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
LUNGAN MARIAN
 • LUNGAN MARIAN ----
 • Persoana Fizica - LUNGAN MARIAN
 • ANDRONACHE 206
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
MIHU GABRIEL
 • MIHU GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - MIHU GABRIEL
 • Aleea Branduselor nr 3A
 • - 123456
 • - , Romania
ILIE MIRCEA
 • ILIE MIRCEA ----
 • Persoana Fizica - ILIE MIRCEA
 • STR. CAMELIEI, NR.37
 • Petrachioaia 123456
 • Il, Romania
TITU GEORGE-VALENTIN
 • TITU GEORGE-VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - TITU GEORGE-VALENTIN
 • STR. MARGELELOR NR.128-132 BL. N30 SC.1 ET.3 AP.12
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
IULIAN IANCULESCU
 • IULIAN IANCULESCU ----
 • Persoana Fizica - IULIAN IANCULESCU
 • Str. Crisul Alb nr 20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
BOERESCU LUCIA
 • BOERESCU LUCIA ----
 • Persoana Fizica - BOERESCU LUCIA
 • Str. Somesul Mare nr 3
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
DRAGOS CONTANTINESCU
 • DRAGOS CONTANTINESCU ----
 • Persoana Fizica - DRAGOS CONTANTINESCU
 • SOS. ANDRONACHE 206
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
RESTAURO ART GRUP SRL
 • RESTAURO ART GRUP SRL ----
 • RESTAURO ART GRUP SRL
 • STR. TUNARI, NR.6, ET.3, AP.7,CAM1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ZAHARIA LUCIAN
 • ZAHARIA LUCIAN ----
 • Persoana Fizica - ZAHARIA LUCIAN
 • STR. CPT. JUVERDEANU NR 74
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CALIN GHEORGHE
 • CALIN GHEORGHE ----
 • Persoana Fizica - CALIN GHEORGHE
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
GABRIEL POPESCU
 • GABRIEL POPESCU ----
 • Persoana Fizica - GABRIEL POPESCU
 • , str Floare Rosie nr 4, Bloc 55, scara 1, et.2, ap 11, sector 6, Bucuresti
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BATAUS FLORIN
 • BATAUS FLORIN ----
 • Persoana Fizica - BATAUS FLORIN
 • Bucuresti 123456
 • Bu, Romania
TABACU MARIAN DANIEL
 • TABACU MARIAN DANIEL ----
 • Persoana Fizica - TABACU MARIAN DANIEL
 • bl 13, sc A, ap 13
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
ANDREI ANAMARIA
 • ANDREI ANAMARIA ----
 • Persoana Fizica - ANDREI ANAMARIA
 • STR. LIVIU REBREANU, NR.46-58 BL.III, SC.D, ET.11 AP111
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
MOB ARHITECT DESIGN S.R.L.
 • MOB ARHITECT DESIGN S.R.L. ----
 • MOB ARHITECT DESIGN S.R.L.
 • SOS. ANDRONACHE, NR.201BIS, SPATIU IN SUPRAFATA DE 174 MP
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RADU ANA MARIA
 • RADU ANA MARIA ----
 • Persoana Fizica - RADU ANA MARIA
 • SOS. BERCENI NR. 35, BL.104, SC.2, ET.6,AP. 63
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
MIHAILA CONSTANTIN
 • MIHAILA CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - MIHAILA CONSTANTIN
 • - 123456
 • - , Romania
NICU MIHAI
 • NICU MIHAI ----
 • Persoana Fizica - NICU MIHAI
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DINCA CATALIN
 • DINCA CATALIN ----
 • Persoana Fizica - DINCA CATALIN
 • Prundu 123456
 • Gi, Romania
STELIAN VIOREL
 • STELIAN VIOREL ----
 • Persoana Fizica - STELIAN VIOREL
 • STR. PAROSENI NR 10
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
SAVULESCU DANIELA
 • SAVULESCU DANIELA ----
 • Persoana Fizica - SAVULESCU DANIELA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DAVID CONSTANTIN
 • DAVID CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - DAVID CONSTANTIN
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TEODORU VASILE
 • TEODORU VASILE ----
 • Persoana Fizica - TEODORU VASILE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ANTON FLORIN
 • ANTON FLORIN ----
 • Persoana Fizica - ANTON FLORIN
 • STR GRADINITEI NR 3
 • Greaca 123456
 • Gi, Romania
RADU DANIEL VALENTIN
 • RADU DANIEL VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DANIEL VALENTIN
 • SOS. BERCENI NR 34
 •  123456
 • , Romania
COSTIN ION
 • COSTIN ION ----
 • Persoana Fizica - COSTIN ION
 • STR. GALATA, NR.55, CAMERA 1, BL.D, ET.5, AP.30
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
CARGO CURIER S.R.L.
 • CARGO CURIER S.R.L. ----
 • CARGO CURIER S.R.L.
 • STR. GRIGORE MOISIL, NR.10, BL.8, SC.1, ET.9, AP.49
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DUMITRU VICTOR
 • DUMITRU VICTOR ----
 • Persoana Fizica - DUMITRU VICTOR
 • STR. RADOVANU NR. 10, BL. 37, SC. 2, ET. 6, AP. 55
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
RADUTA SORIN
 • RADUTA SORIN ----
 • Persoana Fizica - RADUTA SORIN
 • STR. UNIRII NR. 11
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
PATRANESCU FLORIN
 • PATRANESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - PATRANESCU FLORIN
 • Topolnita nr 3, bl. M54, sc. 1, ap. 2
 • sect 5 123456
 • Bu, Romania
ISPAS GEORGE
 • ISPAS GEORGE ----
 • Persoana Fizica - ISPAS GEORGE
 • NR 684 STRADA PRINCIPALA
 • Pietrosani 123456
 • Pr, Romania
TRANDAFIRESCU AUREL
 • TRANDAFIRESCU AUREL ----
 • Persoana Fizica - TRANDAFIRESCU AUREL
 • str. Vlasiei 25, Buftea, Ilfov
 • Buftea 123456
 • Il, Romania
FILOTE MARIAN
 • FILOTE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - FILOTE MARIAN
 • SOS. COLENTINA NR 60
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
TELEGARU COSMIN-LUCIAN
 • TELEGARU COSMIN-LUCIAN ----
 • Persoana Fizica - TELEGARU COSMIN-LUCIAN
 • STR. MASINA DE PAINE NR.20B, BL.5IRTA SC.A ET.5, AP.20
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MUSTATA RADU
 • MUSTATA RADU ----
 • Persoana Fizica - MUSTATA RADU
 • STR. 23 AUGUST NR. 213B
 • Otopeni 123456
 • Il, Romania
PIA HOME PROJECT&DESIGN S.R.L.
 • PIA HOME PROJECT&DESIGN S.R.L. ----
 • PIA HOME PROJECT&DESIGN S.R.L.
 • Str. Rezervelor 54 Bl:7 Et:5 Ap:116 Spatiul 1
 • Dudu 123456
 • Il, Romania
TIRDA ALEXANDRU
 • TIRDA ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TIRDA ALEXANDRU
 • BD. Iuliu Maniu nr. 11 A bloc D3 ap .9
 • sect 6 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU ATODOSIE
 • ALEXANDRU ATODOSIE ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU ATODOSIE
 • SOS. COLENTINA NR 26
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
STAYSHARP.FILM S.R.L.
 • STAYSHARP.FILM S.R.L. ----
 • STAYSHARP.FILM S.R.L.
 • VALEA CIRESULUI, VOLUMUL 1, POZITIA 5
 • Valea Ciresului 123456
 • Te, Romania
CIURIA NICULAE
 • CIURIA NICULAE ----
 • Persoana Fizica - CIURIA NICULAE
 • STR. EROU ION SCORTAN, NR.84, CAMERA 1
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CLIENT
 • CLIENT ----
 • Persoana Fizica - CLIENT
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CIOLACU MARIUS
 • CIOLACU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - CIOLACU MARIUS
 • SOS. BUCURESTI NORD NR 10 C, SC B, AP 97, ET 8, COMPLEX RESIDENCE 5
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
CHITA MIHAI-GABRIEL
 • CHITA MIHAI-GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - CHITA MIHAI-GABRIEL
 • STR PADUREA NEAGRA NR 35
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN IONESCU
 • ADRIAN IONESCU ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN IONESCU
 • CALEA CALARASI NR 43
 • sect 3 123456
 • Bu, Romania
ALBERT LUCICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • ALBERT LUCICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA ----
 • ALBERT LUCICA INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • Str. KOSSUTH LAJOS 17 -
 • Sfantu Gheorghe 123456
 • Co, Romania
DUMITRESCU BOGDAN
 • DUMITRESCU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU BOGDAN
 • SOS. BERCENI NR 92A
 •  123456
 • , Romania
FILMADDICTS SRL
 • FILMADDICTS SRL ----
 • FILMADDICTS SRL
 • STR. URANUS, NR.42D, PARTER, CAMERA NR. 1, BL.4
 • Varteju 123456
 • Il, Romania
DUMITRESCU FLORIN
 • DUMITRESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU FLORIN
 • Str. Emanciparii nr 12
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
NEACSU FLORIN LAURENTIU
 • NEACSU FLORIN LAURENTIU ----
 • Persoana Fizica - NEACSU FLORIN LAURENTIU
 • Ciuperceni 123456
 • Te, Romania
OLTEAN ANA MARIA
 • OLTEAN ANA MARIA ----
 • OLTEAN ANA MARIA
 • Sos Vergului, nr 21-29
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
PELIU ALEXANDRU MIHAITA
 • PELIU ALEXANDRU MIHAITA ----
 • Persoana Fizica - PELIU ALEXANDRU MIHAITA
 • Primaverii, nr.5, 087015
 • Bolintin-Deal 123456
 • Gi, Romania
AUREL IANCU
 • AUREL IANCU ----
 • Persoana Fizica - AUREL IANCU
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
ELECTRONIC SECURITY PROVIDER S.R.L.
 • ELECTRONIC SECURITY PROVIDER S.R.L. ----
 • ELECTRONIC SECURITY PROVIDER S.R.L.
 • STR. CATINEI, NR.11-13
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CERNAT ROBERT ANDREI
 • CERNAT ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - CERNAT ROBERT ANDREI
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
CLEAN SPOT SERVICE S.R.L.
 • CLEAN SPOT SERVICE S.R.L. ----
 • CLEAN SPOT SERVICE S.R.L.
 • Drumul BECHEANULUI 21bis TARLA 38, PARCELA 870 - LOT 21, LOCUINTA 80
 • Oras Voluntari 123456
 • Il, Romania
SANDU MARIUS
 • SANDU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - SANDU MARIUS
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SOREA ROBERT NICOLAE
 • SOREA ROBERT NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - SOREA ROBERT NICOLAE
 • STR. PRINCIPALA NR 76
 • Matasari 123456
 • Go, Romania
DUCA MIHAI ANDREI
 • DUCA MIHAI ANDREI ----
 • Persoana Fizica - DUCA MIHAI ANDREI
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DANIEL COMAN
 • DANIEL COMAN ----
 • Persoana Fizica - DANIEL COMAN
 • sect 2 123456
 • Bu, Romania
NICU TUDOR
 • NICU TUDOR ----
 • Persoana Fizica - NICU TUDOR
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STEFAN GEORGE
 • STEFAN GEORGE ----
 • Persoana Fizica - STEFAN GEORGE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MANDOC MARIAN
 • MANDOC MARIAN ----
 • Persoana Fizica - MANDOC MARIAN
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU VISAN
 • ALEXANDRU VISAN ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU VISAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN HOME CLIMA
 • ADRIAN HOME CLIMA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN HOME CLIMA
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IULIAN MARIMOB
 • IULIAN MARIMOB ----
 • Persoana Fizica - IULIAN MARIMOB
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
VASILE CRISTIAN
 • VASILE CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - VASILE CRISTIAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PANDELEA GABRIELA
 • PANDELEA GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - PANDELEA GABRIELA
 • Str. Valea Argesului nr 5, bl.C1, ap 124
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DUMITRESCU FLORIN
 • DUMITRESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU FLORIN
 • Str. Emanciparii nr 12
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
IORDACHESCU IOAN
 • IORDACHESCU IOAN ----
 • Persoana Fizica - IORDACHESCU IOAN
 • STR. MALINULUI, NR.5 BL.12BIS, SC.3 ET.4 AP 46
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SORIN VLAD
 • SORIN VLAD ----
 • Persoana Fizica - SORIN VLAD
 • Sos. Fundeni nr 74
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PIRVAN CRISTI
 • PIRVAN CRISTI ----
 • Persoana Fizica - PIRVAN CRISTI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RUSU RADU
 • RUSU RADU ----
 • Persoana Fizica - RUSU RADU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ENACHE IONUT
 • ENACHE IONUT ----
 • Persoana Fizica - ENACHE IONUT
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
GEORGESCU MARIUS
 • GEORGESCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - GEORGESCU MARIUS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
JAN BUCATANU
 • JAN BUCATANU ----
 • Persoana Fizica - JAN BUCATANU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DINU GEORGE
 • DINU GEORGE ----
 • Persoana Fizica - DINU GEORGE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PACELIUC RODICA
 • PACELIUC RODICA ----
 • Persoana Fizica - PACELIUC RODICA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
VLADU ANA-MARIA
 • VLADU ANA-MARIA ----
 • Persoana Fizica - VLADU ANA-MARIA
 • STR. TARGU NEAMT NR.16A, BL.B36 SC.2 ET.2 AP.22
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
RADU DORIN
 • RADU DORIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
TERIANU ALEXANDRU
 • TERIANU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TERIANU ALEXANDRU
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
INSTAL ELECTRO
 • INSTAL ELECTRO ----
 • Persoana Fizica - INSTAL ELECTRO
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SAVA PETRE
 • SAVA PETRE ----
 • Persoana Fizica - SAVA PETRE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PETCU MARIUS
 • PETCU MARIUS ----
 • Persoana Fizica - PETCU MARIUS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
OPREA CONSTANTIN
 • OPREA CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - OPREA CONSTANTIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
BARCA DANIEL
 • BARCA DANIEL ----
 • Persoana Fizica - BARCA DANIEL
 • Str. Hortensiei nr. 6
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CHIHAIA MITICA
 • CHIHAIA MITICA ----
 • Persoana Fizica - CHIHAIA MITICA
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
Posdarescu Mihail Marian
 • Posdarescu Mihail Marian ----
 • Persoana Fizica - Posdarescu Mihail Marian
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MIHAI SANDU
 • MIHAI SANDU ----
 • Persoana Fizica - MIHAI SANDU
 • SOLDAT NITA ENE NR 62
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CATRINA CRISTIAN
 • CATRINA CRISTIAN ----
 • Persoana Fizica - CATRINA CRISTIAN
 • SOS. ANDRONACHE NR 203
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • GHEORGHE MIOARA LILIANA ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE MIOARA LILIANA
 • STR. MAIOR BACILA NR 30
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA ----
 • VINTILA SPATARIU ANISOARA
 • STR. CAMPIA LIBERTATII NR 46, BL 52, SC. 1, ET. 4 AP. 13
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN ZAMFIRA
 • ADRIAN ZAMFIRA ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN ZAMFIRA
 • STR. GRIGORE MOISIL NR .10
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
NAE EUGEN
 • NAE EUGEN ----
 • Persoana Fizica - NAE EUGEN
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
CERNAT ROBERT ANDREI
 • CERNAT ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - CERNAT ROBERT ANDREI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
LUNGAN MARIAN
 • LUNGAN MARIAN ----
 • Persoana Fizica - LUNGAN MARIAN
 • ANDRONACHE 206
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
BOERESCU LUCIA
 • BOERESCU LUCIA ----
 • Persoana Fizica - BOERESCU LUCIA
 • Str. Somesul Mare nr 3
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DRAGOS CONTANTINESCU
 • DRAGOS CONTANTINESCU ----
 • Persoana Fizica - DRAGOS CONTANTINESCU
 • SOS. ANDRONACHE 206
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CALIN GHEORGHE
 • CALIN GHEORGHE ----
 • Persoana Fizica - CALIN GHEORGHE
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STELIAN VIOREL
 • STELIAN VIOREL ----
 • Persoana Fizica - STELIAN VIOREL
 • STR. PAROSENI NR 10
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
RADU DANIEL VALENTIN
 • RADU DANIEL VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - RADU DANIEL VALENTIN
 • SOS. BERCENI NR 34
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
DUMITRU VICTOR
 • DUMITRU VICTOR ----
 • Persoana Fizica - DUMITRU VICTOR
 • STR. RADOVANU NR. 10, BL. 37, SC. 2, ET. 6, AP. 55
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PATRANESCU FLORIN
 • PATRANESCU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - PATRANESCU FLORIN
 • Topolnita nr 3, bl. M54, sc. 1, ap. 2
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
FILOTE MARIAN
 • FILOTE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - FILOTE MARIAN
 • SOS. COLENTINA NR 60
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
TIRDA ALEXANDRU
 • TIRDA ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - TIRDA ALEXANDRU
 • BD. Iuliu Maniu nr. 11 A bloc D3 ap .9
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU ATODOSIE
 • ALEXANDRU ATODOSIE ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU ATODOSIE
 • SOS. COLENTINA NR 26
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CIURIA NICULAE
 • CIURIA NICULAE ----
 • Persoana Fizica - CIURIA NICULAE
 • STR. EROU ION SCORTAN, NR.84, CAMERA 1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ADRIAN IONESCU
 • ADRIAN IONESCU ----
 • Persoana Fizica - ADRIAN IONESCU
 • CALEA CALARASI NR 43
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
DUMITRESCU BOGDAN
 • DUMITRESCU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - DUMITRESCU BOGDAN
 • SOS. BERCENI NR 92A
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
OLTEAN ANA MARIA
 • OLTEAN ANA MARIA ----
 • OLTEAN ANA MARIA
 • Sos Vergului, nr 21-29
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DANIEL COMAN
 • DANIEL COMAN ----
 • Persoana Fizica - DANIEL COMAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ILIE OCTAVIAN
 • ILIE OCTAVIAN ----
 • Persoana Fizica - ILIE OCTAVIAN
 • MAIOR BACILA NR. 32-34
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ZANFIR MIHAI
 • ZANFIR MIHAI ----
 • Persoana Fizica - ZANFIR MIHAI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 10 SCARA 1
 • ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 10 SCARA 1 ----
 • Persoana Fizica - ASOCIATIA DE PROPRIETARI BLOC 10 SCARA 1
 • STR. LUNTREI, NR.3, BL.10, SC.1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
CLIENT NOU
 • CLIENT NOU ----
 • Persoana Fizica - CLIENT NOU
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DIMOFTE C CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • DIMOFTE C CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA ----
 • DIMOFTE C CONSTANTIN INTREPRINDERE INDIVIDUALA
 • STR. IZVOARELOR, NR.18
 • Fieni 123456
 • Da, Romania
TECOM TRANS SRL
 • TECOM TRANS SRL ----
 • TECOM TRANS SRL
 • STR. OLTULUI, NR.5, BL.3, SC.A, ET.3, AP.13
 • Buftea 123456
 • Il, Romania
CDS PROFESIONAL S.R.L.
 • CDS PROFESIONAL S.R.L. ----
 • CDS PROFESIONAL S.R.L.
 • STR. IOAN POPASU, NR.35, SC.B, ET.4, AP.29
 • Brasov 123456
 • Br, Romania
CHITA MIHAELA
 • CHITA MIHAELA ----
 • Persoana Fizica - CHITA MIHAELA
 • DRM. PADUREA NEAGRA, NR.35-43 BL.CORP 17 C34 ET.5 AP.51
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
CRENTZ NICULAE
 • CRENTZ NICULAE ----
 • Persoana Fizica - CRENTZ NICULAE
 • CETATEA DE BALTA NR. 45
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DEACONEASA CATALIN
 • DEACONEASA CATALIN ----
 • Persoana Fizica - DEACONEASA CATALIN
 • Str. STR. NUCILOR, Nr. 18, Sat Alunisu
 • Sancraiu 123456
 • Cl, Romania
RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L. ----
 • RAINBOW INDUSTRIES AGENCY S.R.L.
 • STR. OASULUI, NR.40, CAMERA NR. 1, ET.1, AP.14
 • Otopeni 123456
 • Il, Romania
DANULETIU IOAN
 • DANULETIU IOAN ----
 • Persoana Fizica - DANULETIU IOAN
 • Str. Sold. Stelian N. Mihale, Nr. 6B
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
PETRE NICOLAE
 • PETRE NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - PETRE NICOLAE
 • ALE.PASCANI NR.2 BL.MIIB8/9, SC.A, ET.5AP.23
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
MARIN FLORIN
 • MARIN FLORIN ----
 • Persoana Fizica - MARIN FLORIN
 • CALEA CRAIOVEI NR. 119, BL. 19, SC. G, ET 2, AP 11
 • Pitesti 123456
 • Ar, Romania
ZEUS SERVICE S.R.L.
 • ZEUS SERVICE S.R.L. ----
 • ZEUS SERVICE S.R.L.
 • STR. ORSOVA, NR.7, BL.D3, SC.2, ET.P, AP.21
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
IGNAT FLORIN
 • IGNAT FLORIN ----
 • Persoana Fizica - IGNAT FLORIN
 • SOS. BERCENI NR 34
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
DINU OPRICA
 • DINU OPRICA ----
 • Persoana Fizica - DINU OPRICA
 • STYR. CEAHLAU NR 7
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BACILA DAN
 • BACILA DAN ----
 • Persoana Fizica - BACILA DAN
 • IULIU MANIU NR 69, BL.5p, AP 201
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
PACSAMAN GHEORGHE-SILVIU
 • PACSAMAN GHEORGHE-SILVIU ----
 • Persoana Fizica - PACSAMAN GHEORGHE-SILVIU
 • Barbatesti 123456
 • Va, Romania
EPURE FLORIN
 • EPURE FLORIN ----
 • Persoana Fizica - EPURE FLORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ROBERT ANDREI
 • ROBERT ANDREI ----
 • Persoana Fizica - ROBERT ANDREI
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
RFC CITY S.R.L.
 • RFC CITY S.R.L. ----
 • RFC CITY S.R.L.
 • STR. DOINEI, NR.61-63
 • Fundeni 123456
 • Il, Romania
SADIK ALISSA
 • SADIK ALISSA ----
 • Persoana Fizica - SADIK ALISSA
 • BD. UNIRII NR 27, BL 15, SC.2, ET. 2, AP. 29
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
GRINDEI BENIAMIN
 • GRINDEI BENIAMIN ----
 • Persoana Fizica - GRINDEI BENIAMIN
 • BD. NICOLAE BALCESCU NR. 45, AP. 109
 • Campina 123456
 • Pr, Romania
PARASCHIV GABRIEL
 • PARASCHIV GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - PARASCHIV GABRIEL
 • STR. OITUZ
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
POPA VALENTIN
 • POPA VALENTIN ----
 • Persoana Fizica - POPA VALENTIN
 • STR. BISERICII NR 29
 • Ianca 123456
 • Ol, Romania
BADEA CAROL
 • BADEA CAROL ----
 • Persoana Fizica - BADEA CAROL
 • STR. PUCHENI
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
ROXART SMART DESIGN S.R.L.
 • ROXART SMART DESIGN S.R.L. ----
 • ROXART SMART DESIGN S.R.L.
 • STR. MIMOZELOR, NR.30, CAMERA 1
 • Pantelimon 123456
 • Il, Romania
ANASTASIA IRINA ALEXANDRA
 • ANASTASIA IRINA ALEXANDRA ----
 • Persoana Fizica - ANASTASIA IRINA ALEXANDRA
 • TEASCULUI NR.21
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
BANUTA OCTAVIAN
 • BANUTA OCTAVIAN ----
 • Persoana Fizica - BANUTA OCTAVIAN
 • BLD. IULIU MANIU, NR.51 BL.22B
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE DRAGOS
 • GHEORGHE DRAGOS ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE DRAGOS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GOOdway Advertising
 • GOOdway Advertising ----
 • Persoana Fizica - GOOdway Advertising
 • - 123456
 • - , Romania
IONITA COSMIN-CONSTANTIN
 • IONITA COSMIN-CONSTANTIN ----
 • Persoana Fizica - IONITA COSMIN-CONSTANTIN
 • STR. PROFESORILOR NR.14BIS
 • Buzau 123456
 • Bu, Romania
MUNTEANU DAN
 • MUNTEANU DAN ----
 • Persoana Fizica - MUNTEANU DAN
 • Petrachioaia 123456
 • Il, Romania
DULGHERU ROBERT
 • DULGHERU ROBERT ----
 • DULGHERU ROBERT
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
GYNECO LINE EXPERT S.R.L.
 • GYNECO LINE EXPERT S.R.L. ----
 • GYNECO LINE EXPERT S.R.L.
 • Str. GRUIULUI 63 Bl:D18A Et:PARTER Ap:4 Camera nr.2
 • Campulung 123456
 • Ar, Romania
ECOWES S.R.L.
 • ECOWES S.R.L. ----
 • ECOWES S.R.L.
 • STR. ANA IPATESCU, NR.52
 • Jilava 123456
 • Il, Romania
VIGAR MATTHEW
 • VIGAR MATTHEW ----
 • Persoana Fizica - VIGAR MATTHEW
 • Tirgoviste 123456
 • Da, Romania
DAREA GELU
 • DAREA GELU ----
 • Persoana Fizica - DAREA GELU
 • CALEA GIULESTI, NR.504
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
GREEN ECO CHOICE SRL
 • GREEN ECO CHOICE SRL ----
 • GREEN ECO CHOICE SRL
 • STR. COZIA, NR.17C, CAMERA 2
 • Gagu 123456
 • Il, Romania
STOICA FLORIN
 • STOICA FLORIN ----
 • Persoana Fizica - STOICA FLORIN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MILITARU VASILE
 • MILITARU VASILE ----
 • Persoana Fizica - MILITARU VASILE
 • COLENTINA NR. 62
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
D&A C.A.O. S.R.L.
 • D&A C.A.O. S.R.L. ----
 • D&A C.A.O. S.R.L.
 • STR. APUSULUI, NR.30, CAMERA 1, BL.N28, SC.1, ET.4, AP.9
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
GAMAN BOGDAN
 • GAMAN BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - GAMAN BOGDAN
 • ALEEA GHENCEA NR 2
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
OPRITA VLAD
 • OPRITA VLAD ----
 • Persoana Fizica - OPRITA VLAD
 • STR. HERTA NR 11
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
SUHALESCHI ANDREI IOAN
 • SUHALESCHI ANDREI IOAN ----
 • Persoana Fizica - SUHALESCHI ANDREI IOAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
FERARU NICOLAE
 • FERARU NICOLAE ----
 • Persoana Fizica - FERARU NICOLAE
 • STR. ZAMFIR MARCU NR 206
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
PATROI CORNELIU AGENT ASIGURARI
 • PATROI CORNELIU AGENT ASIGURARI ----
 • Persoana Fizica - PATROI CORNELIU AGENT ASIGURARI
 • STR. LAVANDEI, NR.10, BL.O12, SC.C, ET.4, AP.134
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
CASCATAU ANDREREA MADALINA
 • CASCATAU ANDREREA MADALINA ----
 • Persoana Fizica - CASCATAU ANDREREA MADALINA
 • Str. Sos.Berceni, Nr. 20, Bl. 5, Sc. 1, AP.20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CASCATAU ANDREEA MADALINA
 • CASCATAU ANDREEA MADALINA ----
 • Persoana Fizica - CASCATAU ANDREEA MADALINA
 • Str. Sos.Berceni, Nr. 20, Bl. 5, Sc. 1,Ap. 20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
SPRINT DESIGN CONSULTING S.R.L.
 • SPRINT DESIGN CONSULTING S.R.L. ----
 • SPRINT DESIGN CONSULTING S.R.L.
 • STR. VALEA BUZAULUI, NR.1, BL.G7, SC.7, ET.3, AP.102
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
ZITA QUALITY SUPPORT SERVICES SRL
 • ZITA QUALITY SUPPORT SERVICES SRL ----
 • ZITA QUALITY SUPPORT SERVICES SRL
 • STR. EROU IANCU NICOLAE, NR.103, BL.VILA G32
 • Voluntari 123456
 • Il, Romania
TRIMARK PLUS SRL
 • TRIMARK PLUS SRL ----
 • TRIMARK PLUS SRL
 • STR. AVRIG, NR.41, BL.460, SC.1, ET.8, AP.54
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STANCIOIU BOGDAN
 • STANCIOIU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - STANCIOIU BOGDAN
 • Str.Cetatea de Balta,nr116,bl8,scF,et2,ap83,sect6
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ROMANASU STEFANITA-OVIDIU
 • ROMANASU STEFANITA-OVIDIU ----
 • Persoana Fizica - ROMANASU STEFANITA-OVIDIU
 • STR. CONSTANTIN BRANCOVEANU, NR 69, BL.B3, ET.1 AP.6
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
JUBILTA MARIUS
 • JUBILTA MARIUS ----
 • Persoana Fizica - JUBILTA MARIUS
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
LOVIA MOTORS GROUP S.R.L.
 • LOVIA MOTORS GROUP S.R.L. ----
 • LOVIA MOTORS GROUP S.R.L.
 • STR. AMURGULUI, NR.17, CONSTRUCTIA C1, PARTER, BL.1, AP.1
 • Popesti Leordeni 123456
 • Il, Romania
URSU IVAN
 • URSU IVAN ----
 • Persoana Fizica - URSU IVAN
 • SOS. ANDRONACHE NR 226
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
DRAGAN EMANUEL
 • DRAGAN EMANUEL ----
 • Persoana Fizica - DRAGAN EMANUEL
 • BAIA DE ARIES NR. 9A
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SANDULESCU ALEX
 • SANDULESCU ALEX ----
 • Persoana Fizica - SANDULESCU ALEX
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MITROI IULIAN
 • MITROI IULIAN ----
 • Persoana Fizica - MITROI IULIAN
 • Petresti 123456
 • Il, Romania
MOISESCU VASILE
 • MOISESCU VASILE ----
 • Persoana Fizica - MOISESCU VASILE
 • SOS. PANTELIMON NR 111, BL. 400C, SC. 1, ET 4, AP 51
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GOCIU TRADING S.R.L.
 • GOCIU TRADING S.R.L. ----
 • GOCIU TRADING S.R.L.
 • STR. TUDOR GOCIU, NR.5, ET.1, AP.CAMERA 3
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
DOREL BOALCA
 • DOREL BOALCA ----
 • Persoana Fizica - DOREL BOALCA
 • Str. Partiturii, Nr. 10, Bl. 63, Sc. A,Ap. 1
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
Voinea Cristian
 • Voinea Cristian ----
 • Persoana Fizica - Voinea Cristian
 • Postalionului 93-95 bl A sca A ap 20
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
ALEXANDRU ALEXANDRU
 • ALEXANDRU ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - ALEXANDRU ALEXANDRU
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
GHEORGHE LAURENTIU
 • GHEORGHE LAURENTIU ----
 • Persoana Fizica - GHEORGHE LAURENTIU
 • Buzau 123456
 • Bu, Romania
RENDA ACT S.R.L.
 • RENDA ACT S.R.L. ----
 • RENDA ACT S.R.L.
 • STR. LT. SACHELARIE VISARION, NR.16, CAMERA 1, BL.118A, SC.A, ET.10, AP.44
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STATESCU SILVIA
 • STATESCU SILVIA ----
 • Persoana Fizica - STATESCU SILVIA
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
POPESCU LUMINITA
 • POPESCU LUMINITA ----
 • Persoana Fizica - POPESCU LUMINITA
 • SOS. COLENTINA NR 60, BL. 103, SC. B, ET. 6, AP 74
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
FRANCU VIOLETA MARIANA
 • FRANCU VIOLETA MARIANA ----
 • Persoana Fizica - FRANCU VIOLETA MARIANA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
POPESCU ANCA
 • POPESCU ANCA ----
 • Persoana Fizica - POPESCU ANCA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
LUPU GABRIELA
 • LUPU GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - LUPU GABRIELA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
TRUTA LILIAN IONUT
 • TRUTA LILIAN IONUT ----
 • Persoana Fizica - TRUTA LILIAN IONUT
 • SOS. ANDRONACHE NR 190a
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
ARPAD HALLER
 • ARPAD HALLER ----
 • Persoana Fizica - ARPAD HALLER
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
SEKEY PRESS SRL
 • SEKEY PRESS SRL ----
 • SEKEY PRESS SRL
 • ALEEA VALEA PRAHOVEI, NR.1A, BL.825, SC.3, ET.7, AP.119
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
UNGUREANU GABRIEL
 • UNGUREANU GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - UNGUREANU GABRIEL
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
DEMETRESCU IULIAN
 • DEMETRESCU IULIAN ----
 • Persoana Fizica - DEMETRESCU IULIAN
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
MITEL CIPRIAN
 • MITEL CIPRIAN ----
 • Persoana Fizica - MITEL CIPRIAN
 • STR. CALEA BUCURESTILOR, NR.26, CONSTRUCTIA C4, C5
 • Petresti 123456
 • Il, Romania
SIMAC IMPEX TRADING S.R.L.
 • SIMAC IMPEX TRADING S.R.L. ----
 • SIMAC IMPEX TRADING S.R.L.
 • STR. PREL.GHENCEA, NR.28, BL.C5, SC.E, ET.1, AP.161
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
MIHAI IONUT BADEA
 • MIHAI IONUT BADEA ----
 • Persoana Fizica - MIHAI IONUT BADEA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ROSCA SORIN
 • ROSCA SORIN ----
 • Persoana Fizica - ROSCA SORIN
 • Buftea 123456
 • Il, Romania
NAE AUREL
 • NAE AUREL ----
 • Persoana Fizica - NAE AUREL
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
STANCIU CARMEN CORINA
 • STANCIU CARMEN CORINA ----
 • Persoana Fizica - STANCIU CARMEN CORINA
 • Galati 123456
 • Ga, Romania
VOICU BOGDAN
 • VOICU BOGDAN ----
 • Persoana Fizica - VOICU BOGDAN
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ANAMARTO INVESTMENTS S.R.L.
 • ANAMARTO INVESTMENTS S.R.L. ----
 • ANAMARTO INVESTMENTS S.R.L.
 • STR. ARDELENI, NR.17B, CAMERA 2, ET.1
 • Sector 2 123456
 • Bu, Romania
VILLAS DIVISION S.R.L.
 • VILLAS DIVISION S.R.L. ----
 • VILLAS DIVISION S.R.L.
 • CALEA DUDESTI, NR.94, CAMERA 1, ET.7, AP.9
 • Sector 3 123456
 • Bu, Romania
SARBU MIHAI
 • SARBU MIHAI ----
 • Persoana Fizica - SARBU MIHAI
 • Berceni 123456
 • Il, Romania
IAGAR BIANCA-MAARILENA-MIHAELA
 • IAGAR BIANCA-MAARILENA-MIHAELA ----
 • Persoana Fizica - IAGAR BIANCA-MAARILENA-MIHAELA
 • SOS.BERCENI NR.23 BL.35 SC.A AP.3
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
CHITOROAGA ALEXANDRU
 • CHITOROAGA ALEXANDRU ----
 • Persoana Fizica - CHITOROAGA ALEXANDRU
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
ZMARANDACHE CATALIN
 • ZMARANDACHE CATALIN ----
 • Persoana Fizica - ZMARANDACHE CATALIN
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
VASILESCU IULIAN
 • VASILESCU IULIAN ----
 • Persoana Fizica - VASILESCU IULIAN
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
EPURE MARIAN
 • EPURE MARIAN ----
 • Persoana Fizica - EPURE MARIAN
 • Salcia 123456
 • Pr, Romania
ANGHEL OVIDIU
 • ANGHEL OVIDIU ----
 • Persoana Fizica - ANGHEL OVIDIU
 • Strada Toamnei, nr. 18, bl. 2, sc. A, ap. 30, et. 6
 • Brasov 123456
 • Br, Romania
Marius Capota
 • Marius Capota ----
 • Persoana Fizica - Marius Capota
 • Str Crizantemelor nr 18
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
SPECIALIST IN RECONDITIONARE S.R.L.
 • SPECIALIST IN RECONDITIONARE S.R.L. ----
 • SPECIALIST IN RECONDITIONARE S.R.L.
 • B-DUL NICOLAE TITULESCU, NR.163, CAMERA NR. 1, BL.20, SC.1, ET.9, AP.33
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
NEW PROJECT RESIDENCE S.R.L.
 • NEW PROJECT RESIDENCE S.R.L. ----
 • NEW PROJECT RESIDENCE S.R.L.
 • STR. ALUNIS, NR.313
 • Magurele 123456
 • Il, Romania
ION ANA-MARIA-CODRUTA
 • ION ANA-MARIA-CODRUTA ----
 • Persoana Fizica - ION ANA-MARIA-CODRUTA
 • STR. LAZARICA PETRESCU NR.2, BL.51B, SC.A
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
GLIJIN ANDREI
 • GLIJIN ANDREI ----
 • Persoana Fizica - GLIJIN ANDREI
 • Str. Vitejilor, Nr. 9, Bl. 110, Sc. A, Ap. 16
 • Ploiesti 123456
 • Pr, Romania
STEFANIA IRINA GABRIELA
 • STEFANIA IRINA GABRIELA ----
 • Persoana Fizica - STEFANIA IRINA GABRIELA
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
BANU GABRIEL
 • BANU GABRIEL ----
 • Persoana Fizica - BANU GABRIEL
 • STR. STEFAN CEL MARE NR 30
 • Bragadiru 123456
 • Il, Romania
PITA PRIMA S.R.L.
 • PITA PRIMA S.R.L. ----
 • PITA PRIMA S.R.L.
 • Str. VASILE ALECSANDRI 3 vila C1, parter
 • Oras Voluntari 123456
 • Il, Romania
SIMULEI IOANA ANAMARIA
 • SIMULEI IOANA ANAMARIA ----
 • Persoana Fizica - SIMULEI IOANA ANAMARIA
 • Str Crizantemelor nr 18
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
MANEA STEFAN
 • MANEA STEFAN ----
 • Persoana Fizica - MANEA STEFAN
 • SOS GIURGIULUI, NR 164
 • Sector 4 123456
 • Bu, Romania
GRI IT SRL
 • GRI IT SRL ----
 • GRI IT SRL
 • STR. MATEI BASARAB, NR.69 B
 • Targoviste 123456
 • Da, Romania
Toma Marius
 • Toma Marius ----
 • Persoana Fizica - Toma Marius
 • - 123456
 • - , Romania
SYNESIS PARTNERS SRL
 • SYNESIS PARTNERS SRL ----
 • SYNESIS PARTNERS SRL
 • STR. GARLENI, NR.9, BL.C46, SC.1, ET.6, AP.40
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania
NEAGU FLORIN
 • NEAGU FLORIN ----
 • Persoana Fizica - NEAGU FLORIN
 • Strada Primariei Nr 24
 • Ion Roata 123456
 • Ia, Romania
TDK DESIGN BROTHERS S.R.L.
 • TDK DESIGN BROTHERS S.R.L. ----
 • TDK DESIGN BROTHERS S.R.L.
 • STR. AMURGULUI, NR.22, BL.P3, SC.A, ET.3, AP.61
 • Sector 5 123456
 • Bu, Romania
ALL IN ONE BUSINESS SRL
 • ALL IN ONE BUSINESS SRL ----
 • ALL IN ONE BUSINESS SRL
 • STR. LINISTEI, NR.80-82, AP.2
 • Sector 1 123456
 • Bu, Romania
ANA-MARIA VLADU
 • ANA-MARIA VLADU ----
 • Persoana Fizica - ANA-MARIA VLADU
 • Str Targu Neamt, 062058, Sect 6, Bucuresti
 • Sector 6 123456
 • Bu, Romania